Neix la nova secció: “Millorem Bellaterra” de denúncies a l’espai públic

by | nov. 29, 2021 | Millorem Bellaterra

Des de BellaterraDiari finalitzem l’any 2021 amb noves propostes i iniciativa. Us presentem la nova secció que s’anomenarà “Millorem Bellaterra“. Aquesta anirà dedicada a tot allò que es pugui millorar del nostre poble, en referència a l’espai públic: des de fanals que s’han quedat sense llums, semàfors que no funcionen, voreres amb rajoles trencades… Tots els veïns i veïnes esteu convidats a enviar-nos una “denúncia”, la qual farem pública i contrastarem amb informació que ens aporti l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) o la institució competent.

L’objectiu de la nova secció és poder deixar constància de les millores que necessita Bellaterra, a través d’una xarxa veïnal, i donar a conèixer l’estat de la qüestió. Si hi ha quelcom que vulgueu denunciar, ens podeu fer arribar les vostres propostes al correu: info@bellaterradiari.cat.

La secció tindrà una periodicitat mensual i s’estrenarà el pròxim mes de desembre.

Vols llegir més…?

“No hi ha llum als carrers més foscos”

“No hi ha llum als carrers més foscos”

La Carme C. ha contactat amb BellaterraDiari, per poder reivindicar que va caure un fanal a la carretera i, actualment, no té llum. Aquest està ubicat a un tram del carrer Enric Losantos, concretament a l’alçada del número 6.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: