Des de BellaterraDiari finalitzem l’any 2021 amb noves propostes i iniciativa. Us presentem la nova secció que s’anomenarà “Millorem Bellaterra“. Aquesta anirà dedicada a tot allò que es pugui millorar del nostre poble, en referència a l’espai públic: des de fanals que s’han quedat sense llums, semàfors que no funcionen, voreres amb rajoles trencades… Tots els veïns i veïnes esteu convidats a enviar-nos una “denúncia”, la qual farem pública i contrastarem amb informació que ens aporti l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) o la institució competent.

L’objectiu de la nova secció és poder deixar constància de les millores que necessita Bellaterra, a través d’una xarxa veïnal, i donar a conèixer l’estat de la qüestió. Si hi ha quelcom que vulgueu denunciar, ens podeu fer arribar les vostres propostes al correu: info@bellaterradiari.cat.

La secció tindrà una periodicitat mensual i s’estrenarà el pròxim mes de desembre.