Mossos investiguen la mort d’un home tirotejat a Cerdanyola

by | nov. 30, 2021 | Societat

Agents de Mossos d’Esquadra investiguen la mort a trets a ple carrer d’un home a Cerdanyola del Vallès el matí d’aquest dimarts 30 de novembre.

Els fets han passat poc després de les 8 h d’aquest dimarts quan els Mossos han rebut un avís en el qual s’alertava que hi havia un home inconscient ferit amb signes de criminalitat en un carrer de la localitat, a la zona de Serra de Galliners. Segons fons policials, la víctima és veí de Cerdanyola i tornava de deixar els seus fills a l’escola quan ha sigut assaltat en ple carrer. L’home ha mort a trets, segons ha pogut saber l’ACN.

Al lloc s’hi han desplaçat tres unitats del Servei d’Emergències Mèdiques que han atès l’home, que presentava ferides de molta gravetat. “Malgrat els esforços que els tècnics han fet per reanimar-lo finalment ha mort com a conseqüència de les lesions patides”, apunten des de Mossos.

Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. Els Mossos no descarten cap hipòtesi, però els investigadors sospiten inicialment d’un ajustament de comptes. El cas està sota secret de les actuacions.

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: