Agents de Mossos d’Esquadra investiguen la mort a trets a ple carrer d’un home a Cerdanyola del Vallès el matí d’aquest dimarts 30 de novembre.

Els fets han passat poc després de les 8 h d’aquest dimarts quan els Mossos han rebut un avís en el qual s’alertava que hi havia un home inconscient ferit amb signes de criminalitat en un carrer de la localitat, a la zona de Serra de Galliners. Segons fons policials, la víctima és veí de Cerdanyola i tornava de deixar els seus fills a l’escola quan ha sigut assaltat en ple carrer. L’home ha mort a trets, segons ha pogut saber l’ACN.

Al lloc s’hi han desplaçat tres unitats del Servei d’Emergències Mèdiques que han atès l’home, que presentava ferides de molta gravetat. “Malgrat els esforços que els tècnics han fet per reanimar-lo finalment ha mort com a conseqüència de les lesions patides”, apunten des de Mossos.

Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. Els Mossos no descarten cap hipòtesi, però els investigadors sospiten inicialment d’un ajustament de comptes. El cas està sota secret de les actuacions.