La celebració del Nadal comercial de Bellaterra retorna. La tradicional Copa del Comerç reunirà els principals comerços del poble al local coworking de Taller de Serveis per a compartir experiències, posar-se en contacte i, en definitiva, celebrar les festes nadalenques entre els diferents treballadors i propietaris dels negocis. L’any passat no es va poder celebrar, a causa dels entrebancs de la pandèmia provocada per la Covid-19, però enguany els comerciants esperen amb candeletes la celebració que es realitzarà el pròxim dijous 16 de desembre, a les 14 h.

El comerç bellaterrenc s’ubica principalment a la plaça del Pi i el teixit comercial de Bellaterra lamenta que no hi hagi prou espais de socialització “anem: tot el dia amunt i avall i al final no hi ha temps per intercanviar quatre paraules. Estem al costat de l’altre i no ens veiem”, lamenta Jordi Tardós, del Taller de Serveis.

La reunió dels comerciants de Bellaterra inclourà, com cada any, un pica-pica participatiu, amb aportacions dels diferents comerços de la zona i beguda per a celebrar el Nadal. A més, els comerciants s’aplegaran per a fer una performance i desitjar unes felices festes a celebrar  a tots els veïns i veïnes, amb l’objectiu “d’aconseguir fer caliu al poble”.

Durant la Copa s’atorgarà del premi Bellaterra a una persona destacada del teixit comercial i associatiu del poble per  la seva tasca per Bellaterra. Aquest any, el jurat del premi com cada any l’articularan tres treballadors o propietaris dels comerços.

FOTO: Copa del Comerç de Bellaterra 2028 | Laia Tardós