S’apropa la Copa del Comerç “per fer caliu de poble”

by | nov. 30, 2021 | Societat

La celebració del Nadal comercial de Bellaterra retorna. La tradicional Copa del Comerç reunirà els principals comerços del poble al local coworking de Taller de Serveis per a compartir experiències, posar-se en contacte i, en definitiva, celebrar les festes nadalenques entre els diferents treballadors i propietaris dels negocis. L’any passat no es va poder celebrar, a causa dels entrebancs de la pandèmia provocada per la Covid-19, però enguany els comerciants esperen amb candeletes la celebració que es realitzarà el pròxim dijous 16 de desembre, a les 14 h.

El comerç bellaterrenc s’ubica principalment a la plaça del Pi i el teixit comercial de Bellaterra lamenta que no hi hagi prou espais de socialització “anem: tot el dia amunt i avall i al final no hi ha temps per intercanviar quatre paraules. Estem al costat de l’altre i no ens veiem”, lamenta Jordi Tardós, del Taller de Serveis.

La reunió dels comerciants de Bellaterra inclourà, com cada any, un pica-pica participatiu, amb aportacions dels diferents comerços de la zona i beguda per a celebrar el Nadal. A més, els comerciants s’aplegaran per a fer una performance i desitjar unes felices festes a celebrar  a tots els veïns i veïnes, amb l’objectiu “d’aconseguir fer caliu al poble”.

Durant la Copa s’atorgarà del premi Bellaterra a una persona destacada del teixit comercial i associatiu del poble per  la seva tasca per Bellaterra. Aquest any, el jurat del premi com cada any l’articularan tres treballadors o propietaris dels comerços.

FOTO: Copa del Comerç de Bellaterra 2028 | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: