Bellaterra té ganes de sortir del poble aquests dies festius. Un dels moments de l’any més esperats per aprofitar i fer uns dies de festa és el pont de la Puríssima o conegut també com a pont de la Constitució. En aquest s’aprofita el festiu del 6 de desembre (dia de la Constitució) i el dia 8 de desembre (dia de la Immaculada o la Puríssima). Com que el dia de la Constitució cau en dilluns i la Puríssima en dimecres, es poden fer fins a cinc dies seguits de pont si es fa festa el dimarts. De totes maneres, si no, també serà un cap de setmana llarg perquè el dilluns és festiu.

Per aquest motiu, hem sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

Aquest és el cas de la Raquel, bellaterrenca de soca arrel i mare de dos infants, ella explica que “tenen ganes de marxar” i que estan esperant amb candeletes aquest pont per anar cap a Puigcerdà. En aquesta línia, en Miquel explica que tenen molt clar que aniran a esquiar “encara hem de decidir el lloc, però tant la meva dona com jo tenim ganes d’esquiar”.

D’altra banda, altres opten per quedar-se a casa i poder gaudir d’una mica de tranquil·litat i gaudir d’aquests dies de festa des de casa. La Janna assegura que necessiten fer una pausa: “preferim descansar una mica, perquè si no, no parem mai”.

FOTO: Estació d’esquí la Molina | El Periódico