S’escalfen motors per la desena edició de la cursa i la caminada solidària dedicada a la Marató de TV3, la qual ha posat el focus a la salut mental. Un cop més, la cursa es troba en format presencial i virtual i és organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola el dia 19 de desembre, coincidint amb la jornada de la Marató. Es podrà participar en la cursa d’11,7 km, a la cursa i caminada de 5 km o a la cursa de 500 m (la de mobilitat reduïda).

Però enguany, davant la situació d’excepcionalitat sanitària i informàtica que està vivint la UAB, la cursa es tindrà diversos canvis substancials i es farà més “segura i saludable”, amb relació a la modalitat virtual, ja que és més flexible en el temps i permet més participació. En aquest sentit, des d’ahir, dia 1 de desembre fins al 10 de març es podrà participar en la modalitat virtual. En aquest cas, les inscripcions es faran a través de l’aplicació Amics Uab, on es registraran els quilòmetres solidaris i els reptes que plantegi cadascú, podent penjar fotografies.

Avui dia, des de la Fundació Autònoma s’està fent una crida per aconseguir voluntaris que facin possible la cursa.

FOTO: Cursa de l’any 2019 a la UAB | Cedida