Arriba la cursa solidària de la UAB per donar suport a La Marató de TV3 amb canvis substancials

by | des. 2, 2021 | Societat

S’escalfen motors per la desena edició de la cursa i la caminada solidària dedicada a la Marató de TV3, la qual ha posat el focus a la salut mental. Un cop més, la cursa es troba en format presencial i virtual i és organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola el dia 19 de desembre, coincidint amb la jornada de la Marató. Es podrà participar en la cursa d’11,7 km, a la cursa i caminada de 5 km o a la cursa de 500 m (la de mobilitat reduïda).

Però enguany, davant la situació d’excepcionalitat sanitària i informàtica que està vivint la UAB, la cursa es tindrà diversos canvis substancials i es farà més “segura i saludable”, amb relació a la modalitat virtual, ja que és més flexible en el temps i permet més participació. En aquest sentit, des d’ahir, dia 1 de desembre fins al 10 de març es podrà participar en la modalitat virtual. En aquest cas, les inscripcions es faran a través de l’aplicació Amics Uab, on es registraran els quilòmetres solidaris i els reptes que plantegi cadascú, podent penjar fotografies.

Avui dia, des de la Fundació Autònoma s’està fent una crida per aconseguir voluntaris que facin possible la cursa.

FOTO: Cursa de l’any 2019 a la UAB | Cedida

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: