Arriba la cursa solidària de la UAB per donar suport a La Marató de TV3 amb canvis substancials

by | des. 2, 2021 | Societat

S’escalfen motors per la desena edició de la cursa i la caminada solidària dedicada a la Marató de TV3, la qual ha posat el focus a la salut mental. Un cop més, la cursa es troba en format presencial i virtual i és organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola el dia 19 de desembre, coincidint amb la jornada de la Marató. Es podrà participar en la cursa d’11,7 km, a la cursa i caminada de 5 km o a la cursa de 500 m (la de mobilitat reduïda).

Però enguany, davant la situació d’excepcionalitat sanitària i informàtica que està vivint la UAB, la cursa es tindrà diversos canvis substancials i es farà més “segura i saludable”, amb relació a la modalitat virtual, ja que és més flexible en el temps i permet més participació. En aquest sentit, des d’ahir, dia 1 de desembre fins al 10 de març es podrà participar en la modalitat virtual. En aquest cas, les inscripcions es faran a través de l’aplicació Amics Uab, on es registraran els quilòmetres solidaris i els reptes que plantegi cadascú, podent penjar fotografies.

Avui dia, des de la Fundació Autònoma s’està fent una crida per aconseguir voluntaris que facin possible la cursa.

FOTO: Cursa de l’any 2019 a la UAB | Cedida

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: