RESULTATS | Què en penses de la violència masclista?

by | des. 2, 2021 | Enquestes

El mes de novembre, coincidint amb el 25-N Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències Masclistes, us preguntàvem què en pensàveu d’aquest concepte que s’està utilitzant tant i que sembla cada cop és més global i freqüent.

Els resultats -una mica tímids pel que fa a la participació – mostraven unanimitat en l’ús del terme. Tot i així, apreciem certes diferències entre les preguntes: creus que és necessari celebrar aquest dia internacional? Està el teu entorn sensibilitzat amb la problemàtica? Has patit mai violència masclista? o… Creieu que serà necessari celebrar el 25-N en un futur?

Podeu veure els resultats recollits en forma de gràfic a continuació

Vols llegir més…?

RESULTATS | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

RESULTATS | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

El primer mes de l’any la mobilitat bellaterrenca es va submergir en alguns canvis. Es van fer modificacions en la mobilitat d’una de les vies més importants de Bellaterra: el Camí Antic de Sant Cugat. Des de l’EMD de Bellaterra afirmaven que els canvis ajudarien a pacificar la zona i a millorar el trànsit intern per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: