Dimiteix del govern bellaterrenc la vocal Chus Cornellana

by | des. 9, 2021 | Societat

Segona dimissió del trimestre a Bellaterra. Aquest divendres 3 de desembre ha renunciat al seu càrrec a l’EMD de Bellaterra, la vocal de Gent per Bellaterra, Chus Cornellana.

La bellaterrenca era vocal independent a govern i va fer efectiva la seva renúncia al·legant “desavinences conceptuals amb el president de l’EMD” i “tracte discriminatori” per part del mateix president, Ramon Andreu (Gent per Bellaterra).

En aquesta línia, Cornellana manifesta que rebia “un tracte diferent respecte a les altres vocals”: “m’aïllava de moltes coses i he cregut oportú fer-ho constar en la renúncia”, sostenia en declaracions a BellaterraDiari. A més ella té clar que el govern de l’EMD “hauria de governar pel poble”. “S’hauria de millorar l’estructura de Bellaterra i aprendre a escoltar, no fer el que és més còmode pel president…”, exclamava. Finalment, la vocal volia deixar palès que no es tracta d’una “dimissió”, sinó que és una “renúncia“.

Cornellana es va presentar per primer cop amb el partit que actualment governa l’EMD de Bellaterra (Gent per Bellaterra) a les eleccions municipals del 2019, uns comicis on també va optar a ser regidora i alcaldable a l’Ajuntament de Cerdanyola.

Amb aquesta i després de la dimissió de la vocal de Cultura, Mei Barceló, l’octubre de 2021, seria la segona dimissió del trimestre. Amb tot i des de llavors, el president de l’EMD, Ramon Andreu, ha assumit les tasques de la vocal de Cultura fins a incorporar una nova persona, segons fonts de l’EMD.

Amb aquest nou moviment, per tant, els vocals actuals de Gent per Bellaterra serien 3 enlloc de 5, a més del president de l’EMD que també és del mateix partit. Els vocals actuals que acompanyen el president serien Ramon Sans, Tensi Torrecilla i Guillem Nadal.

Full de renúncia presentat per la vocal Chus Cornellana el 3 de desembre del 2021 | Cedida

Els vocals i el president de Gent per Bellaterra a l’inici de la legislatura el 2019 | Bellaterra.cat

Cartells de les eleccions del 2019

FOTO: Chus Conrellana, exvocal del govern de l’EMD | Mònica García

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: