Fusió de Nadal i Teatre al Fòrum de Bellaterra

by | des. 9, 2021 | Societat

El pròxim dijous, dia 16 de desembre, es fusionarà el Nadal i el Teatre a la tertúlia del Fòrum de Bellaterra a les 20h. En ella hi participarà Ignasi Roda, director de teatre i dramaturg i serà moderat per Chus Cornellana, presidenta del Fòrum.

L’entrada serà lliure, i a l’acabar s’oferirà els assistents un aperitiu i cava.

Cal recordar que Roda ha dirigit espectacles com la Passió de Cervera i Els Pastorets, a més enguany té una responsabilitat important en  la representació nadalenca en la nostra  Església de la Santa Creu, en la vigília de Nadal.

Cartell Fòrum Bellaterra del proper 16 de desembre | Cedida

FOTO: Ignasi Roda | Redacció

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: