S’obren les inscripcions pel torneig familiar de pàdel per la Marató de TV3 al Club Bellaterra

by | des. 9, 2021 | Esports

Un grup de pàdel al Club Bellaterra | Pau Berenguer

Torna el torneig de pàdel familiar i solidari. El Club de Bellaterra organitza un esdeveniment de pàdel on tots els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3, la que, enguany, posa el focus a les malalties de la salut mental. El campionat se celebrarà el dia 18 de desembre de 9 h a 15 h i les portes estaran obertes a tothom.

En el torneig hi haurà dues fases, en primer lloc, la classificatòria i, a continuació, l’eliminatòria. D’altra banda, cal tenir en compte que la parella ha d’estar formada per dos jugadors o jugadores que mantinguin un vincle familiar.

L’entrada per a l’esdeveniment és de 15 euros, tot i això, el preu es orientatiu i flexible, per això, es podran fer aportacions superiors o inferiors. D’altra banda, també existeix la possibilitat de fer donacions sense participar en el torneig.

Avui dia les inscripcions estan obertes i s’han de fer a través del correu adriapadel@club-bellaterra.com. Tots els participants rebran un obsequi. En definitiva, serà un esdeveniment solidari, familiar i esportiu: no te’l perdis!

Horaris detallats

Tot i l’horari establert, no totes les categories jugaran alhora. Des de Club Bellaterra informen que es dividirà de la següent forma: de 9h a 11h del matí serà el torn dels jugadors infantil, la categoria Sub12 (menors de 12 anys), a continuació, jugarà la categoria Sub16 (menors de 16 anys), de 11h fins a 13h. Finalment, participarà la categoria de majors de 16 anys de 13h fins a 15h.

Cartell Torneig de pàdel del Club Bellaterra

FOTO: Un grup de pàdel al Club Bellaterra | Pau Berenguer

Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: