Torna el torneig de pàdel familiar i solidari. El Club de Bellaterra organitza un esdeveniment de pàdel on tots els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3, la que, enguany, posa el focus a les malalties de la salut mental. El campionat se celebrarà el dia 18 de desembre de 9 h a 15 h i les portes estaran obertes a tothom.

En el torneig hi haurà dues fases, en primer lloc, la classificatòria i, a continuació, l’eliminatòria. D’altra banda, cal tenir en compte que la parella ha d’estar formada per dos jugadors o jugadores que mantinguin un vincle familiar.

L’entrada per a l’esdeveniment és de 15 euros, tot i això, el preu es orientatiu i flexible, per això, es podran fer aportacions superiors o inferiors. D’altra banda, també existeix la possibilitat de fer donacions sense participar en el torneig.

Avui dia les inscripcions estan obertes i s’han de fer a través del correu adriapadel@club-bellaterra.com. Tots els participants rebran un obsequi. En definitiva, serà un esdeveniment solidari, familiar i esportiu: no te’l perdis!

Horaris detallats

Tot i l’horari establert, no totes les categories jugaran alhora. Des de Club Bellaterra informen que es dividirà de la següent forma: de 9h a 11h del matí serà el torn dels jugadors infantil, la categoria Sub12 (menors de 12 anys), a continuació, jugarà la categoria Sub16 (menors de 16 anys), de 11h fins a 13h. Finalment, participarà la categoria de majors de 16 anys de 13h fins a 15h.

Cartell Torneig de pàdel del Club Bellaterra

FOTO: Un grup de pàdel al Club Bellaterra | Pau Berenguer