Arriba el Messies Participatiu amb cantaires Bellaterrencs

by | des. 14, 2021 | Cultura, Societat

Torna el concert del Messies amb diferents cantaires bellaterrencs. Es tracta d’un concert on participen més de quatre-cents artistes, de forma voluntària per tal de celebrar “la vida, la música i Nadal”; organitzat per l’Associació Messies Participatiu. El concert es realitzarà el dia 21 de desembre a l‘Auditori de Barcelona i el 23 de desembre a l’Auditori de Girona.

L’any passat no es va realitzar a causa de la pandèmia, per això, tant cantaires com organitzadors, l’esperen amb candeletes. Des de l’Associació deixen palès que la il·lusió és present, i que tot i seguint totes les mesures covid “tornarem a reviure i a entonar el meravellós oratori que Handel va escriure fa més de dos-cents cinquanta anys”.

Una de les novetats del Messies d’enguany és que la directora és la terrassenca Mireia Barrera qui va rebre el Premi Nacional de Cultura l’any 2014 i també ha dirigit el Cor Madrigal. Des de l’associació manifesten que Barrera ha aconseguit fer una versió molt especial; “plena de sensibilitat, on la música es converteix amb la transmissora de les paraules i emocions del text. Cada assaig ha estat un magnífic acte litúrgic”.

Cal recordar que des del 2018 se celebra El Messies de Handel a l’Auditori de Barcelona i des del també es fa a Girona.


FOTO: Cantaires al Messies Participatiu a l’Auditori de Barcelona | Associació Messies Participatiu

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: