Torna el concert del Messies amb diferents cantaires bellaterrencs. Es tracta d’un concert on participen més de quatre-cents artistes, de forma voluntària per tal de celebrar “la vida, la música i Nadal”; organitzat per l’Associació Messies Participatiu. El concert es realitzarà el dia 21 de desembre a l‘Auditori de Barcelona i el 23 de desembre a l’Auditori de Girona.

L’any passat no es va realitzar a causa de la pandèmia, per això, tant cantaires com organitzadors, l’esperen amb candeletes. Des de l’Associació deixen palès que la il·lusió és present, i que tot i seguint totes les mesures covid “tornarem a reviure i a entonar el meravellós oratori que Handel va escriure fa més de dos-cents cinquanta anys”.

Una de les novetats del Messies d’enguany és que la directora és la terrassenca Mireia Barrera qui va rebre el Premi Nacional de Cultura l’any 2014 i també ha dirigit el Cor Madrigal. Des de l’associació manifesten que Barrera ha aconseguit fer una versió molt especial; “plena de sensibilitat, on la música es converteix amb la transmissora de les paraules i emocions del text. Cada assaig ha estat un magnífic acte litúrgic”.

Cal recordar que des del 2018 se celebra El Messies de Handel a l’Auditori de Barcelona i des del també es fa a Girona.


FOTO: Cantaires al Messies Participatiu a l’Auditori de Barcelona | Associació Messies Participatiu