Arriba el Messies Participatiu amb cantaires Bellaterrencs

by | des. 14, 2021 | Cultura, Societat

Torna el concert del Messies amb diferents cantaires bellaterrencs. Es tracta d’un concert on participen més de quatre-cents artistes, de forma voluntària per tal de celebrar “la vida, la música i Nadal”; organitzat per l’Associació Messies Participatiu. El concert es realitzarà el dia 21 de desembre a l‘Auditori de Barcelona i el 23 de desembre a l’Auditori de Girona.

L’any passat no es va realitzar a causa de la pandèmia, per això, tant cantaires com organitzadors, l’esperen amb candeletes. Des de l’Associació deixen palès que la il·lusió és present, i que tot i seguint totes les mesures covid “tornarem a reviure i a entonar el meravellós oratori que Handel va escriure fa més de dos-cents cinquanta anys”.

Una de les novetats del Messies d’enguany és que la directora és la terrassenca Mireia Barrera qui va rebre el Premi Nacional de Cultura l’any 2014 i també ha dirigit el Cor Madrigal. Des de l’associació manifesten que Barrera ha aconseguit fer una versió molt especial; “plena de sensibilitat, on la música es converteix amb la transmissora de les paraules i emocions del text. Cada assaig ha estat un magnífic acte litúrgic”.

Cal recordar que des del 2018 se celebra El Messies de Handel a l’Auditori de Barcelona i des del també es fa a Girona.


FOTO: Cantaires al Messies Participatiu a l’Auditori de Barcelona | Associació Messies Participatiu

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: