Desembre ple de propostes musicals nadalenques

by | des. 15, 2021 | Societat

Un moment drant el concert dels petits músics | El Musical de Bellaterra

El mes de desembre és alegria, festivitat, Nadal i música. I això, també ho té clar El Musical qui ha organitzat un munt d’activitats amb l’objectiu de celebrar les festes acompanyades de música. Així doncs, l’activitat referencial és el tradicional concert de Nadal a la Parròquia de Santa Creu. Està a les portes, ja que se celebrarà aquest dissabte, dia 18 de desembre, a les vuit del vespre. Hi participaran una quinzena de cantaires de la coral de Bellaterra i l’orquestra de grau professional.

D’altra banda, una altra activitat, amb força ressò al poble,  nadalenca més esperades i reconegudes, així com el concert durant la cavalcada dels reis mags a la plaça del Pi.

Des de l’escola El Musical organitzen diferents activitats nadalenques mesclades amb música; totes elles de petit format, però amb molta dedicació i esforç. El mateix 18 de desembre, al matí, es fa un concert de l’orquestra infantil a l’Auditori; així com una representació del Trencanous, un conte musical. D’altra banda, es farà un concert solidari per a la Marató de TV3, juntament amb els pirates de Bellaterra.

Per poder-te inscriure a les activitats aquí.

FOTO: Un moment durant el concert dels petits músics | El Musical de Bellaterra

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: