El mes de desembre és alegria, festivitat, Nadal i música. I això, també ho té clar El Musical qui ha organitzat un munt d’activitats amb l’objectiu de celebrar les festes acompanyades de música. Així doncs, l’activitat referencial és el tradicional concert de Nadal a la Parròquia de Santa Creu. Està a les portes, ja que se celebrarà aquest dissabte, dia 18 de desembre, a les vuit del vespre. Hi participaran una quinzena de cantaires de la coral de Bellaterra i l’orquestra de grau professional.

D’altra banda, una altra activitat, amb força ressò al poble,  nadalenca més esperades i reconegudes, així com el concert durant la cavalcada dels reis mags a la plaça del Pi.

Des de l’escola El Musical organitzen diferents activitats nadalenques mesclades amb música; totes elles de petit format, però amb molta dedicació i esforç. El mateix 18 de desembre, al matí, es fa un concert de l’orquestra infantil a l’Auditori; així com una representació del Trencanous, un conte musical. D’altra banda, es farà un concert solidari per a la Marató de TV3, juntament amb els pirates de Bellaterra.

Per poder-te inscriure a les activitats aquí.

FOTO: Un moment durant el concert dels petits músics | El Musical de Bellaterra