Com cada any, les tradicions es compleixen; però aquesta vegada amb innovació i creativitat. El pessebre vivent bellaterrenc se celebrarà, a la Parròquia de Santa Creu, el dia 24 de desembre a les sis de la tarda; després de la missa del Pollet. En aquesta ocasió es farà a través d’un format artístic i periodístic, és a dir, serà una fusió de ràdio i teatre.

Pessebre radiofònic  

L’objectiu d’enguany és emetre una locució radiofònica que simuli un programa de ràdio. En aquesta, s’exposaran i es detallaran paratges i vivències relacionats amb Déu. L’activitat començarà amb paraules del profeta Abraham i, a continuació, es farà un repàs dels fets més significatius anteriors al naixement del Nen Jesús. L’activitat finalitzarà amb el seu naixement i l’arribada dels tres reis mags; segons apunten Ana Romero, del Taller de Famílies de la Parròquia de Santa Creu, entitat organitzadora. 

De forma paral·lela, mentre soni la locució, s’il·luminaran els entarimats i, els infants protagonistes escenificaran el què l’espectador està sentit. És a dir, al mateix moment en què es locuti hapareixeranles imatges representades.

El dramaturg bellaterrenc Ignasi Roda, encarregat del muntatge i direcció del projecte, deixa palès que hi ha dos valors fonamentals que prevalen en el missatge evangèlic i que són latents en la proposta: el primer és el diví, centrat en l’espiritualitat; i el segon la família”. En aquesta sisena edició, hi participaran una vintena d’infants. 

FOTO: Pessebre vivint de l’any 2017 | Redacció