TEXT: Anna Valls

Fa molts anys que ho estic dient‼️‼️‼️
L’EMD és incompetent i heu hagut d’estar-hi dins, per veure que no es fa res pel ciutadà bellaterrenc.

Abans de cada període electoral, comença a moure fum, remena i remena fent una gran fumarada, que sembla que deixa a part de la població intoxicada, perquè sinó, no s’enten com després de cada quatre anys sense fer res del que promet per Bellaterra, la gent com “borricots” ignorants, segueixen votant el mateix cada 4 anys.
Hi ha molta “labia”, però no te res més.

A Bellaterra la gran majoria, a les generals, donem suport al nostre President Carles Puigdemont i Casamajó, perquè veiem l’esforç, la feina i la dedicació que duen a terme per fer visibles els problemes reals del nostre Pais, “Catalunya”.

El que no he entès mai és com, elecció rere elecció, sense haver fet res del promès, segueixen donant confiança al mateix partit. Fixeu-vos bé‼️‼️‼️ Dues dones, competents com l’alçada d’un campanar, relegades, apartades… fins que Elles mateixes han dit prou i han marxat.
No es cap ximpleria el que proposo‼️
Som Dones.
Som igual de vàlides que Ells.
Unim esforços i vencerem.

Preparem una candidatura per a les properes eleccions, on les dones tinguem el poder.
Nosaltres com a dones, com a mares, tenim moltíssimes coses que oferir i per les que lluitar en aquest tros de terra tan preciosa que és casa nostra i que des de fa més de 60 anys, està pagant els seus impostos i està essent tractada com la fillastra repudiada, de qui només en necessiten i treuen la pasta.

Això, ha estat així tota la vida. L’única cosa que ha canviat és el filtre entre ciutadà i ajuntament, que es diu l’EMD, encara que jo, en diria més aviat “LaMe”, sí LaMe, perquè no s’ha aconseguit una merda pel que fa a tooooooooooootes les millores que els bellaterrencs volem, demanem, supliquem, denunciem……. i un llarg etc. com és el tema de tallar el trànsit que passa pel mig de l’estació de Bellaterra, com és el tema de voreres per on puguin circular cotxets de bebès o cadires de rodes dels nostres grans, com cuidar la flora autòctona dels nostres sota boscos que estan en un estat deplorable, com fer que la nostra estació sigui pels qui vivim aquí fent-la bonica, pràctica i sobretot segura, perquè cada dia els nostres fills corren per aquesta plaça plena de perills.

Un altre punt abandonat és l’enllumenat, n’estem fartes dels punts foscos, sense llum ens sentim insegures quan el sol se’n va. Aquest és un problema que arrosseguem des de fa més de cinc dècades, és vergonyós que avui en dia continuem amb la precària il·luminació del segle passat.

Algú va creure que obririen el centre d’atenció primària, aquesta és una de les promeses, per activa i per passiva, encara que sabent que no és factible, però bé, enganyem i tornem a guanyar quatre anys més. Això és inacceptable.

La manipulació ha arribat a fer creure a persones del partit que governa que tot el que es proposava, tot s’aconseguiria. En realitat es dediquen a mentir-nos, estafar-nos i moure els fils just abans dels períodes d’eleccions a la presidència de l’EMD.

La veritat no em van sorprendre, les dimissions de la Mei i la Chus, però em van saber greu, perquè son molt bones persones totes dues i molt vàlides.

Jo ja em vaig presentar per Juntsxcat, totes aquelles que us sentiu empoderades per acabar amb la presa de pèl de l’EMD de Bellaterra, junteu-vos, parleu-vos, reunióçu-vos i comenceu a preparar una candidatura sòlida i amb una base ben ampla, perquè com més sigueu, més saviesa tindreu‼️

Entre unes quantes dones decidides, fortes, valentes i amb ganes d’aconseguir fets i no paraules, Bellaterra podria fer el canvi que fa tants anys que espera.

Reflexions:
Ni un pas enrere‼️
Volem la Bellaterra que ens mereixem‼️
Prou promeses, volem fets‼️
Totes juntes ho podem fer possible‼️

Per una EMD de les

‼️Dones Juntes x Bellaterra‼️

ANNA VALLS i CAMPAÑÀ