La desena edició de la trobada comercial bellaterrenca ‘Copa del Comerç’ va ser tot un èxit el passat dijous 16 de desembre a l’exterior del local coworking Taller de Serveis. Sempre a l’aire lliure, a la plaça del Pi s’hi van agrupar una vintena de persones – majoritàriament veïns i comerciants – que van fer-la petar i comentar l’any, el balanç i les expectatives pel vinent.

La primera edició va ser l’any 2010 a iniciativa del llavors propietari de Taller de Viatges i dinamitzador del teixit comercial local, Jordi Tardós. Una cita que ha arribat aquest any als deu anys de vida i que s’ha reprès amb molta més energia després de no haver-la pogut celebrar l’any 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.

A més, durant la celebració també es va fer entrega del Premi Bellaterra 2021, atorgat aquest any per un jurat format pels tres últims guanyadors: Queralt Martín, Víctor Montferrer i Laia Tardós. Amb tot, el premi que reconeix la tasca, participaciói, en general, contribució a la comunitat bellaterrenca, el van decidir atorgar a l’actual director esportiu del Club Bellaterra, Iñaki Jorquera.

A Jorquera se li va reconèixer la tasca social, comunicativa i promoció d’un estil de vida feliç i saludable que ha anat desenvolupant des que va assumir la direcció de l’entitat esportiva el setembre del 2018. També es va fer menció a l’època que ha hagut d’encapçalar, amb força dificultats vinculades a les restriccions d’obertura, horaris i aforament dels gimnasos a causa de la pandèmia global.

L’objectiu de la Copa de Nadal, promoguda per Bellaterra Comerç, busca reunir als comerciants de Bellaterra per a generar cohesió social entre els comerços bellaterrencs i “fer poble” entre els negocis de Bellaterra. Durant la reunió també es va decidir el futur jurat del Premi Bellaterra 2022 que estarà encapçalat per Montse Roig, Sandra Sánchez i Pepa Rosell.

Podeu veure les imatges de la trobada a continuació: