Èxit de la 10a “Copa del Comerç” bellaterrenc

by | des. 17, 2021 | Societat

La desena edició de la trobada comercial bellaterrenca ‘Copa del Comerç’ va ser tot un èxit el passat dijous 16 de desembre a l’exterior del local coworking Taller de Serveis. Sempre a l’aire lliure, a la plaça del Pi s’hi van agrupar una vintena de persones – majoritàriament veïns i comerciants – que van fer-la petar i comentar l’any, el balanç i les expectatives pel vinent.

La primera edició va ser l’any 2010 a iniciativa del llavors propietari de Taller de Viatges i dinamitzador del teixit comercial local, Jordi Tardós. Una cita que ha arribat aquest any als deu anys de vida i que s’ha reprès amb molta més energia després de no haver-la pogut celebrar l’any 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.

A més, durant la celebració també es va fer entrega del Premi Bellaterra 2021, atorgat aquest any per un jurat format pels tres últims guanyadors: Queralt Martín, Víctor Montferrer i Laia Tardós. Amb tot, el premi que reconeix la tasca, participaciói, en general, contribució a la comunitat bellaterrenca, el van decidir atorgar a l’actual director esportiu del Club Bellaterra, Iñaki Jorquera.

A Jorquera se li va reconèixer la tasca social, comunicativa i promoció d’un estil de vida feliç i saludable que ha anat desenvolupant des que va assumir la direcció de l’entitat esportiva el setembre del 2018. També es va fer menció a l’època que ha hagut d’encapçalar, amb força dificultats vinculades a les restriccions d’obertura, horaris i aforament dels gimnasos a causa de la pandèmia global.

L’objectiu de la Copa de Nadal, promoguda per Bellaterra Comerç, busca reunir als comerciants de Bellaterra per a generar cohesió social entre els comerços bellaterrencs i “fer poble” entre els negocis de Bellaterra. Durant la reunió també es va decidir el futur jurat del Premi Bellaterra 2022 que estarà encapçalat per Montse Roig, Sandra Sánchez i Pepa Rosell.

Podeu veure les imatges de la trobada a continuació:

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: