Nou taller infantil de manualitats nadalenques i tió solidari a Bellaterra!

by | des. 17, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

Nova activitat de Nadal aquest any 2021 a Bellaterra! Es tractarà d’un taller infantil de manualitats nadalenques a càrrec de la Unió de Veïns de Bellaterra i se celebrarà el proper dijous 23 de desembre, a les 17 h, al Centre Cívic de Bellaterra.

Les manualitats que els petits elaboraran estaran fetes amb material reciclat i tindran motius nadalencs per tal de decorar les cases durant les festes de Nadal. A més, la Unió de Veïns també farà un tió solidari per a infants entre 3 i 8 anys, amb donació de 5 euros cap a Càritas, cada cop que es faci cagar el tió. A més de regals, totes les famílies i veïns que hi assisteixin podran gaudir d’un berenar per a tots els participants. L’activitat no requereix inscripció prèvia, però s’agrairà avisar d’assistència al whatsapp del 647 51 45 48. Hi poden participar nens i nenes de 3 a 14 anys.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: