Nou taller infantil de manualitats nadalenques i tió solidari a Bellaterra!

by | des. 17, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

Nova activitat de Nadal aquest any 2021 a Bellaterra! Es tractarà d’un taller infantil de manualitats nadalenques a càrrec de la Unió de Veïns de Bellaterra i se celebrarà el proper dijous 23 de desembre, a les 17 h, al Centre Cívic de Bellaterra.

Les manualitats que els petits elaboraran estaran fetes amb material reciclat i tindran motius nadalencs per tal de decorar les cases durant les festes de Nadal. A més, la Unió de Veïns també farà un tió solidari per a infants entre 3 i 8 anys, amb donació de 5 euros cap a Càritas, cada cop que es faci cagar el tió. A més de regals, totes les famílies i veïns que hi assisteixin podran gaudir d’un berenar per a tots els participants. L’activitat no requereix inscripció prèvia, però s’agrairà avisar d’assistència al whatsapp del 647 51 45 48. Hi poden participar nens i nenes de 3 a 14 anys.

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: