Nova activitat de Nadal aquest any 2021 a Bellaterra! Es tractarà d’un taller infantil de manualitats nadalenques a càrrec de la Unió de Veïns de Bellaterra i se celebrarà el proper dijous 23 de desembre, a les 17 h, al Centre Cívic de Bellaterra.

Les manualitats que els petits elaboraran estaran fetes amb material reciclat i tindran motius nadalencs per tal de decorar les cases durant les festes de Nadal. A més, la Unió de Veïns també farà un tió solidari per a infants entre 3 i 8 anys, amb donació de 5 euros cap a Càritas, cada cop que es faci cagar el tió. A més de regals, totes les famílies i veïns que hi assisteixin podran gaudir d’un berenar per a tots els participants. L’activitat no requereix inscripció prèvia, però s’agrairà avisar d’assistència al whatsapp del 647 51 45 48. Hi poden participar nens i nenes de 3 a 14 anys.