L’horari de les misses d’aquest Nadal

by | des. 20, 2021 | Cultura

Les misses són una peça simbòlica del Nadal, unes tradicions que mai fallen. La parròquia de la Santa Creu de Bellaterra ha fet públics els horaris de les seves misses.

El divendres 24 de desembre se celebrarà la Missa del Pollet a les 17h, la Missa del Gall al mateix dia a les 21h. L’endemà, es commemorarà la Missa de Nadal, dissabte dia 25 de desembre, a les 13:15h.

Més endavant, i com cada any, se celebrarà la Missa de Cap d’Any, al migdia, dissabte dia 1 de gener a les 13:15h. Finalment, hi haurà la Diada de Reis, el dijous dia 6 de gener, també en horari de migdia.

FOTO: La parròquia de Bellaterra | Redacció

Vols llegir més…?

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: