L’horari de les misses d’aquest Nadal

by | des. 20, 2021 | Cultura

Les misses són una peça simbòlica del Nadal, unes tradicions que mai fallen. La parròquia de la Santa Creu de Bellaterra ha fet públics els horaris de les seves misses.

El divendres 24 de desembre se celebrarà la Missa del Pollet a les 17h, la Missa del Gall al mateix dia a les 21h. L’endemà, es commemorarà la Missa de Nadal, dissabte dia 25 de desembre, a les 13:15h.

Més endavant, i com cada any, se celebrarà la Missa de Cap d’Any, al migdia, dissabte dia 1 de gener a les 13:15h. Finalment, hi haurà la Diada de Reis, el dijous dia 6 de gener, també en horari de migdia.

FOTO: La parròquia de Bellaterra | Redacció

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: