Bellaterra Diari està compromès amb la millora del poble. Per aquest motiu, hem obert aquesta nova secció, pensada per a tots els ciutadans i ciutadanes, veïns i veïnes que tinguin necessitat de denunciar o fer saber alguna cosa que es podria millorar del seu entorn.. Aquesta nova secció anirà dedicada a tot allò que es pugui millorar del nostre poble, en referència a l’espai públic. Tots els veïns i veïnes esteu convidats a enviar-nos dubtes, suggeriments o reclamacions, la qual farem pública i contrastarem amb informació que ens aporti l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) o la institució competent. Tu ho expliques i des de Bellaterra Diari fem la tasca periodística de recerca de contactes, preguntes, contrast i seguiment. Ens pots contactar per info@bellaterradiari.cat

La Carme C. ha contactat amb BellaterraDiari, per poder deixar palès que va caure un fanal a la carretera a finals d’octubre i, actualment, no té llum. Aquest està ubicat a un tram del carrer Enric Losantos, concretament a l’alçada del número 6. La Carme explica que, quan va caure, el van poder posar dret, amb l’ajuda de tres veïns del poble. A més, asseguren que fa més d’un mes van posar una instància a l’Ajuntament i que, avui dia encara no han rebut cap resposta.

Per acabar d’adobar el pastís, al cap de poques setmanes, es troben que en aquest mateix fanal li falta la bombeta, “algú l’havia agafat”. Ella, explica que es troben ubicats als afores del nucli, a prop del bosc i que si falta enllumenat els carrers són molt foscos: “és desagradable tornar sense llum cap a casa”. Fa més d’un mes que la Carme, i el seu veïnat es troben en aquesta situació que la titllen “d’insostenible”.

L’Ajuntament de Cerdanyola intentarà posar punt final a la situació

En casos de l’enllumenat o algun tipus de reparació perquè no funciona, l’entitat competent és l’Ajuntament. Des de l’EMD asseguren que “no hi poden fer res; no podem assumir responsabilitats que no som nostres. “

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Cerdanyola no s’ha extret aigua clara; tot i això, asseguren que avisaran a la brigada de tècnics perquè el problema es pugui resoldre com més aviat millor.

FOTO: Fanal caigut al mig de la carreterra | Carme C.