Davant del fred i la falta de recursos socials, l’Agrupament Escolta de Bellaterra (CAU) ha tirat endavant una iniciativa per pal·liar vulnerabilitats. Promouen una recollida de roba el dia 24 de desembre i per això fan una crida al poble. Serà benvinguda qualsevol peça de roba (abrics, samarretes, jersei, pantalons, etc.), però també s’acceptaran mantes, sabates, bufandes… Demanen que cadascú aporti el seu granet de sorra per poder engrandir la recollida.

Es durà a terme el dia 24 de desembre de les 10 del matí fins a les 14h del migdia i des de les 16:30h fins a les 19h; davant de la parròquia de Santa Creu de Bellaterra.

Cal recordar, que per la recollida l’Agrupament col·labora amb Càrites del Roser.

FOTO: La parròquia de la Santa Creu, engalanada durant el Pessebre Vivent 2019 | Toni Alfaro