S’obren les inscripcions pels Premis literaris 2020

by | des. 21, 2021 | Cultura

Els llibres seran els protagonistes | Toni Alfaro

Tornen els Premis Literaris per promoure la cultura, organitzats per l’Ajuntament de Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El termini per presentar els originals està obert i es tancarà el 7 de febrer.

La cita cultural té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites incloses en gèneres diversos: novel·la, la poesia i narrativa. Per tant, hi haurà un premi per a cada modalitat: El XXVIII Premi de Novel·la ‘Valldaura-Memorial Pere Calders’, el XXVII Premi de Poesia ‘Miquel Martí i Pol’, i finalment, el XIII Premi de Narrativa Breu ‘Caterina Albert’.

Els Premis Literaris de Cerdanyola estan pensants per promoure el talent d’autores i autors joves novells es poden consultar les bases del concurs i el format d’entrega aquí.

FOTO: Diada de Sant Jordi, parada de llibres del 2019 | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: