Tornen els Premis Literaris per promoure la cultura, organitzats per l’Ajuntament de Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El termini per presentar els originals està obert i es tancarà el 7 de febrer.

La cita cultural té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites incloses en gèneres diversos: novel·la, la poesia i narrativa. Per tant, hi haurà un premi per a cada modalitat: El XXVIII Premi de Novel·la ‘Valldaura-Memorial Pere Calders’, el XXVII Premi de Poesia ‘Miquel Martí i Pol’, i finalment, el XIII Premi de Narrativa Breu ‘Caterina Albert’.

Els Premis Literaris de Cerdanyola estan pensants per promoure el talent d’autores i autors joves novells es poden consultar les bases del concurs i el format d’entrega aquí.

FOTO: Diada de Sant Jordi, parada de llibres del 2019 | Toni Alfaro