Aquest mes de desembre, Chus Cornellana, cap de llista al partit del govern bellaterrenc “Gent per Bellaterra“, presentava la seva renúncia com a vocal a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra

Pocs dies després, des de BellaterraDiari li fèiem una entrevista on la vocal reivindicava que calia “un canvi de presidència a l’EMD”. I ho deia, “perquè el poble avanci”: “És bàsic que entri una persona amb ganes de treballar per Bellaterra (…) Necessitem un president que escolti el poble, que s’hi relacioni i faci una bona planificació”, afirmava.

També en l’entrevista, Cornellana acusava a l’actual president de l’EMD, Ramon Andreu, de “no escoltar a la gent” i no tenir “veritables ganes de millorar el poble de Bellaterra”. “Cal més esforç i treure’s la comoditat de sobre”, afirmava. Això és el que reclamava l’exvocal mentre deia que no tenia res personal en contra de l’actual president, però si “amb la seva forma de governar”. Massa unilateral, presidencialista, poc arriscada i conformista, segons la seva visió.

I tu? què en penses? Aprofitem l’enquesta del mes de desembre per tractar aquesta qüestió.

ENQUESTA TANCADA – Ens sap greu però aquesta enquesta ha estat tancada amb la finalitat de poder recollir els resultats, un cop transcorreguts 30 dies des de la seva publicació. Podeu consultar aquí noves enquestes actualitzades.

FOTO: Els vocals i president de l’EMD de Bellaterra a l’inici de la legislatura l’any 2019. D’esquerra a dreta, Ramon Sans, Mei Barceló, Tensi Torrecilla, Ramon Andreu, Chus Cornellana i Guillem Nadal | Bellaterra.cat