ENQUESTA | Creus que Bellaterra necessita un canvi de presidència?

by | des. 22, 2021 | Enquestes

Aquest mes de desembre, Chus Cornellana, cap de llista al partit del govern bellaterrenc “Gent per Bellaterra“, presentava la seva renúncia com a vocal a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra

Pocs dies després, des de BellaterraDiari li fèiem una entrevista on la vocal reivindicava que calia “un canvi de presidència a l’EMD”. I ho deia, “perquè el poble avanci”: “És bàsic que entri una persona amb ganes de treballar per Bellaterra (…) Necessitem un president que escolti el poble, que s’hi relacioni i faci una bona planificació”, afirmava.

També en l’entrevista, Cornellana acusava a l’actual president de l’EMD, Ramon Andreu, de “no escoltar a la gent” i no tenir “veritables ganes de millorar el poble de Bellaterra”. “Cal més esforç i treure’s la comoditat de sobre”, afirmava. Això és el que reclamava l’exvocal mentre deia que no tenia res personal en contra de l’actual president, però si “amb la seva forma de governar”. Massa unilateral, presidencialista, poc arriscada i conformista, segons la seva visió.

I tu? què en penses? Aprofitem l’enquesta del mes de desembre per tractar aquesta qüestió.

ENQUESTA TANCADA – Ens sap greu però aquesta enquesta ha estat tancada amb la finalitat de poder recollir els resultats, un cop transcorreguts 30 dies des de la seva publicació. Podeu consultar aquí noves enquestes actualitzades.

FOTO: Els vocals i president de l’EMD de Bellaterra a l’inici de la legislatura l’any 2019. D’esquerra a dreta, Ramon Sans, Mei Barceló, Tensi Torrecilla, Ramon Andreu, Chus Cornellana i Guillem Nadal | Bellaterra.cat

Vols llegir més…?

RESULTATS | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

RESULTATS | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

El primer mes de l’any la mobilitat bellaterrenca es va submergir en alguns canvis. Es van fer modificacions en la mobilitat d’una de les vies més importants de Bellaterra: el Camí Antic de Sant Cugat. Des de l’EMD de Bellaterra afirmaven que els canvis ajudarien a pacificar la zona i a millorar el trànsit intern per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: