Al voltant de  1.500 esportistes van participar en la cursa i caminada solidària d’aquest passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Els guanyadors en la cursa llarga, la d’11,6 km, van ser Carles Pérez Guallar, en la categoria masculina; i Marta Sabaté Tormos, en la femenina. D’altra banda, pel que fa a la cursa de 6 km, els guanyadors van ser Alex Nuñez Leal i Núria Selva Torras, respectivament.

El 26,3% han estat de Cerdanyola del Vallès, el 19,7% de Barcelona, l’11,6% de Sabadell, el 10,6% de Sant Cugat i el 6,47% de Terrassa. A aquests participants cal sumar els 80 que s’hi han inscrit a la cursa virtual, que encara restarà oberta uns mesos més. D’altra banda, també cal sumar la participació de 120 voluntaris, coordinats per la Fundació Autònoma Solidària.

Cursa de la UAB virtual

En la a modalitat virtual de la cursa de la UAB, s’hi pot participar des de l’1 de desembre fins al 10 de març, en totes les modalitats existeix aquesta possibilitat. Les inscripcions es fan a través de l’app d’AmicsUAB. És activa des de l’1 de desembre.

FOTO: Cursa UAB 2021 | UAB