Terraza, cantautora bellaterrenca, engega un Verkami pel seu nou disc

by | des. 24, 2021 | Cultura

Sara Terraza impulsa un projecte de micromecenatge per finançar el seu nou disc, i de fet, del seu primer àlbum. És una jove cantautora bellaterrenca, nascuda el 1995 que, acompanyada per la banda The Black Sheep, ofereix música de sonoritat fresca i orgànica. Va passar pel programa Oh Happy Day i va ser solista amb el Cor Geriona.

L’enregistrament del disc es durà a terme durant el mes de febrer, i la seva publicació i presentació en directe serà a la primavera del 2022.

Sara Terraza en un concert en directe | Cedida

La banda està formada per Sara Terraza (composicions i veu), Aleix Cansell (piano), Tomàs Pujol (baix), Ernest Pipó (guitarra), Oriol Tonietti (bateria) i finalment,  Dani López (producció i enregistrament).

“Un granet de sorra per fer-ho possible”

Verkami és una plataforma de finançament col·lectiu o micromecenatge i va destinada a creadors (majoritàriament artistes) que busquen una alternativa per finançar els projectes. S’aconsegueix amb la suma d’aportacions individuals i amb diferents recompenses pels participants. L’objectiu de Terraza és aconseguir un total de 5.000 euros, a dia d’avui, queden trenta-set dies per a fer-ho possible.

Les aportacions es destinaran principalment a la producció i l’enregistrament del disc. També seran destinades a cobrir les despeses de producció de les recompenses, i les comissions generades pel mateix Verkami. En cas d’obtenir una xifra superior, la resta seria destinada a l’enregistrament d’un videoclip, la producció del directe i la publicitat del projecte.

Si voleu escoltar el seu projecte musical i fer una aportació a canvi d’algunes recompenses podeu fer-hi un cop d’ull aquí.

FOTO: Sara Terraza | Cedida

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: