Terraza, cantautora bellaterrenca, engega un Verkami pel seu nou disc

by | des. 24, 2021 | Cultura

Sara Terraza impulsa un projecte de micromecenatge per finançar el seu nou disc, i de fet, del seu primer àlbum. És una jove cantautora bellaterrenca, nascuda el 1995 que, acompanyada per la banda The Black Sheep, ofereix música de sonoritat fresca i orgànica. Va passar pel programa Oh Happy Day i va ser solista amb el Cor Geriona.

L’enregistrament del disc es durà a terme durant el mes de febrer, i la seva publicació i presentació en directe serà a la primavera del 2022.

Sara Terraza en un concert en directe | Cedida

La banda està formada per Sara Terraza (composicions i veu), Aleix Cansell (piano), Tomàs Pujol (baix), Ernest Pipó (guitarra), Oriol Tonietti (bateria) i finalment,  Dani López (producció i enregistrament).

“Un granet de sorra per fer-ho possible”

Verkami és una plataforma de finançament col·lectiu o micromecenatge i va destinada a creadors (majoritàriament artistes) que busquen una alternativa per finançar els projectes. S’aconsegueix amb la suma d’aportacions individuals i amb diferents recompenses pels participants. L’objectiu de Terraza és aconseguir un total de 5.000 euros, a dia d’avui, queden trenta-set dies per a fer-ho possible.

Les aportacions es destinaran principalment a la producció i l’enregistrament del disc. També seran destinades a cobrir les despeses de producció de les recompenses, i les comissions generades pel mateix Verkami. En cas d’obtenir una xifra superior, la resta seria destinada a l’enregistrament d’un videoclip, la producció del directe i la publicitat del projecte.

Si voleu escoltar el seu projecte musical i fer una aportació a canvi d’algunes recompenses podeu fer-hi un cop d’ull aquí.

FOTO: Sara Terraza | Cedida

Vols llegir més…?

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: