Sara Terraza impulsa un projecte de micromecenatge per finançar el seu nou disc, i de fet, del seu primer àlbum. És una jove cantautora bellaterrenca, nascuda el 1995 que, acompanyada per la banda The Black Sheep, ofereix música de sonoritat fresca i orgànica. Va passar pel programa Oh Happy Day i va ser solista amb el Cor Geriona.

L’enregistrament del disc es durà a terme durant el mes de febrer, i la seva publicació i presentació en directe serà a la primavera del 2022.

Sara Terraza en un concert en directe | Cedida

La banda està formada per Sara Terraza (composicions i veu), Aleix Cansell (piano), Tomàs Pujol (baix), Ernest Pipó (guitarra), Oriol Tonietti (bateria) i finalment,  Dani López (producció i enregistrament).

“Un granet de sorra per fer-ho possible”

Verkami és una plataforma de finançament col·lectiu o micromecenatge i va destinada a creadors (majoritàriament artistes) que busquen una alternativa per finançar els projectes. S’aconsegueix amb la suma d’aportacions individuals i amb diferents recompenses pels participants. L’objectiu de Terraza és aconseguir un total de 5.000 euros, a dia d’avui, queden trenta-set dies per a fer-ho possible.

Les aportacions es destinaran principalment a la producció i l’enregistrament del disc. També seran destinades a cobrir les despeses de producció de les recompenses, i les comissions generades pel mateix Verkami. En cas d’obtenir una xifra superior, la resta seria destinada a l’enregistrament d’un videoclip, la producció del directe i la publicitat del projecte.

Si voleu escoltar el seu projecte musical i fer una aportació a canvi d’algunes recompenses podeu fer-hi un cop d’ull aquí.

FOTO: Sara Terraza | Cedida