Cap Nen Sense Pilota’ triomfa al Poliesportiu d’Olímpia del Club Sabadell, amb una setantena de participants. La trobada solidària organitzada pel bellaterrenc Aleix Giol, té l’objectiu de recaptar diners per destinar-los a la investigació del càncer infantil. La novetat d’enguany és que la meitat dels ingressos recaptats s’adreçaran a l’Hospital Universitari Parc Taulí; l’altra part, com cada any seran per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

És la sisena edició, tot i això és la segona que submergeix en un escenari pandèmic (l’any passat no es va poder celebrar). Pol Bofill, un dels organitzadors, assenyala que tot i les circumstàncies està funcionant molt bé: “tot i que teníem unes expectatives més altes, és complicat dins la situació actual, no esperàvem aquest rebot”. Per aquest motiu, envien un missatge d’agraïment a tots els participants.

Durant tot el matí, de 9h fins a les 14h, d’aquest dijous 23 de desembre hi van participar infants d’entre 5 i 12 anys van desenvolupar activitats per practicar el xut, la parada i la passada. La jornada va tenir un enfocament lúdic d’un ambient distès sense ser un entrenament estricte, detalla Bofill.

D’altra banda, la tinenta d’alcaldessa de Sabadell, Marta Morell, explica que és una molt bona iniciativa: “són necessàries i s’han de potenciar”. Morell recalca que és una activitat inclusiva per a tots els infants de Sabadell.

Una jornada que es preveu que se segueixi fent durant molts anys més.

Jornada ‘Cap Nen Sense Pilota’ | Pau Berenguer