Una setantena d’infants a la trobada solidària ‘Cap Nen Sense Pilota’

by | des. 24, 2021 | Esports

Cap Nen Sense Pilota’ triomfa al Poliesportiu d’Olímpia del Club Sabadell, amb una setantena de participants. La trobada solidària organitzada pel bellaterrenc Aleix Giol, té l’objectiu de recaptar diners per destinar-los a la investigació del càncer infantil. La novetat d’enguany és que la meitat dels ingressos recaptats s’adreçaran a l’Hospital Universitari Parc Taulí; l’altra part, com cada any seran per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

És la sisena edició, tot i això és la segona que submergeix en un escenari pandèmic (l’any passat no es va poder celebrar). Pol Bofill, un dels organitzadors, assenyala que tot i les circumstàncies està funcionant molt bé: “tot i que teníem unes expectatives més altes, és complicat dins la situació actual, no esperàvem aquest rebot”. Per aquest motiu, envien un missatge d’agraïment a tots els participants.

Durant tot el matí, de 9h fins a les 14h, d’aquest dijous 23 de desembre hi van participar infants d’entre 5 i 12 anys van desenvolupar activitats per practicar el xut, la parada i la passada. La jornada va tenir un enfocament lúdic d’un ambient distès sense ser un entrenament estricte, detalla Bofill.

D’altra banda, la tinenta d’alcaldessa de Sabadell, Marta Morell, explica que és una molt bona iniciativa: “són necessàries i s’han de potenciar”. Morell recalca que és una activitat inclusiva per a tots els infants de Sabadell.

Una jornada que es preveu que se segueixi fent durant molts anys més.

Jornada ‘Cap Nen Sense Pilota’ | Pau Berenguer

Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba, és l’únic Bellaterrenc i de fet, esportista de tot el Vallès Occidental que juga el Circuit Professional de Pàdel, el World Padel Tour. Avui parlem amb ell per entendre quina és la situació actual del pàdel, com ha aconseguit obtenir aquesta posició a escala mundial i conèixer les seves rutines d’entrenament.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: