Un any més, comerciants i BellaterraDiari ens hem unit per fer una petita felicitació nadalenca per a tots els veïns, veïnes, amics, amigues, clients i clientes de Bellaterra.

Aquest cop amb un regal com a “leitmotiv” on es posa l’èmfasi en la compra de productes en aquestes dates nadalenques. Tot i així, se subratlla que enmig d’un any d’incertesa i dificultats per ser a qualsevol lloc, el regal és la presència de tota la nostra comunitat. Un reflex del compromís, alegria i implicació de tot el teixit. A més, La peça audiovisual de les empreses bellaterrenques vol destacar la vitalitat que aporta el comerç a un poble i vol reflectir el compromís, alegria i implicació de tot el teixit.

El teixit comercial de Bellaterra us desitja molt Bones Festes i un molt bon any nou 2022!

Si voleu veure totes les imatges de la Copa del Comerç, podeu fer-ho clicant aquí

El vídeo de Nadal dels comerciants: