[VÍDEO] El comerç de Bellaterra i BellaterraDiari us desitgem Bones Festes i any nou 2022!

by | des. 24, 2021 | Bellaterra Diari, Comerços Amics

Un any més, comerciants i BellaterraDiari ens hem unit per fer una petita felicitació nadalenca per a tots els veïns, veïnes, amics, amigues, clients i clientes de Bellaterra.

Aquest cop amb un regal com a “leitmotiv” on es posa l’èmfasi en la compra de productes en aquestes dates nadalenques. Tot i així, se subratlla que enmig d’un any d’incertesa i dificultats per ser a qualsevol lloc, el regal és la presència de tota la nostra comunitat. Un reflex del compromís, alegria i implicació de tot el teixit. A més, La peça audiovisual de les empreses bellaterrenques vol destacar la vitalitat que aporta el comerç a un poble i vol reflectir el compromís, alegria i implicació de tot el teixit.

El teixit comercial de Bellaterra us desitja molt Bones Festes i un molt bon any nou 2022!

Si voleu veure totes les imatges de la Copa del Comerç, podeu fer-ho clicant aquí

El vídeo de Nadal dels comerciants:

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: