Un total de 30 bosses de roba aconsegueix reunir el Grup Escolta . Davant de la manca de recursos socials d’una part de la ciutadania, el CAU va tirar endavant una iniciativa per pal·liar vulnerabilitats: una recollida de peces de roba (majoritàriament d’hivern, tenint en compte l’època de l’any actual). Ho va fer el passat 24 de desembre, davant de la parròquia de Santa Creu de Bellaterra, durant tot el dia, i segons confirmen membres del CAU fan un balanç molt positiu del plantejament de l’activitat solidària.

El Liam, un dels membres que hi van participar assegura que no esperàvem a tanta participació: “en comparativa als altres anys, podem dir que la participació ha augmentat de forma accelerada. Teníem certa por, ja que era un dia complicat, però estem molt contents i molt satisfets del resultat”.

Han reunit un total de 30 bosses plenes de roba, però detallen que avui dia tenen una impossibilitat per revelar els quilos exactes, ja que els falta fer l’inventari.

L’objectiu és dur-ho a Càrites del Roser, però tenint en compte que gairebé han duplicat el que pensaven, hi ha la possibilitat de dur-ho a altres llocs de Càrites o alguna associació: “ara mateix tenim el local ocupat per roba i l’hem d’anar repartint”, especifica el Liam. Tot i això, la decisió està per determinar.