El Tió Solidari aterra per primera vegada a Bellaterra, on van participar una dotzena de famílies. La Unió de Veïns va organitzar un Taller infantil de manualitats, acompanyat del Tió el passat 23 de desembre; seguint totes les mesures de seguretat sanitàries, segons detallen fonts de la Unió de Veïns. El seu president, Josep Maria Riba, explica que volien dur a terme una activitat nadalenca que anés de la mà de la consciència amb el medi ambient i el reciclatge: “és el primer any que ho hem fet, ho hem aconseguit, ha estat tot un èxit. Esperem repetir-ho l’any vinent”.

Per què és solidari i sostenible?

El Tió va ser doblament solidari, d’una banda, les famílies feien una aportació de 5 euros, que es destinaven a Càrites; i, d’altra banda, els va cagar jocs relacionats amb UNICEF. A més, d’obsequi van obtenir un embolcall per a l’entrepà, per així evitar cobertes no reciclables.

D’altra banda, amb materials reciclats (principalment, ampolles i cartons) els infants van fer uns guarniments de Nadal, van invertir la tarda a realitzar activitats nadalenques que els van ajudar a prendre consciència respecte al medi ambient.

Finalment, i per concloure el Taller, els infants van cantar diverses nadales.

Manualitats elaborades amb materials reciclats | Unió de Veïns