Bellaterra estrena el tió solidari i és tot un èxit: “esperem repetir-ho l’any vinent”

by | des. 27, 2021 | Cultura

El Tió Solidari aterra per primera vegada a Bellaterra, on van participar una dotzena de famílies. La Unió de Veïns va organitzar un Taller infantil de manualitats, acompanyat del Tió el passat 23 de desembre; seguint totes les mesures de seguretat sanitàries, segons detallen fonts de la Unió de Veïns. El seu president, Josep Maria Riba, explica que volien dur a terme una activitat nadalenca que anés de la mà de la consciència amb el medi ambient i el reciclatge: “és el primer any que ho hem fet, ho hem aconseguit, ha estat tot un èxit. Esperem repetir-ho l’any vinent”.

Per què és solidari i sostenible?

El Tió va ser doblament solidari, d’una banda, les famílies feien una aportació de 5 euros, que es destinaven a Càrites; i, d’altra banda, els va cagar jocs relacionats amb UNICEF. A més, d’obsequi van obtenir un embolcall per a l’entrepà, per així evitar cobertes no reciclables.

D’altra banda, amb materials reciclats (principalment, ampolles i cartons) els infants van fer uns guarniments de Nadal, van invertir la tarda a realitzar activitats nadalenques que els van ajudar a prendre consciència respecte al medi ambient.

Finalment, i per concloure el Taller, els infants van cantar diverses nadales.

Manualitats elaborades amb materials reciclats | Unió de Veïns

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: