Bellaterra estrena el tió solidari i és tot un èxit: “esperem repetir-ho l’any vinent”

by | des. 27, 2021 | Cultura

El Tió Solidari aterra per primera vegada a Bellaterra, on van participar una dotzena de famílies. La Unió de Veïns va organitzar un Taller infantil de manualitats, acompanyat del Tió el passat 23 de desembre; seguint totes les mesures de seguretat sanitàries, segons detallen fonts de la Unió de Veïns. El seu president, Josep Maria Riba, explica que volien dur a terme una activitat nadalenca que anés de la mà de la consciència amb el medi ambient i el reciclatge: “és el primer any que ho hem fet, ho hem aconseguit, ha estat tot un èxit. Esperem repetir-ho l’any vinent”.

Per què és solidari i sostenible?

El Tió va ser doblament solidari, d’una banda, les famílies feien una aportació de 5 euros, que es destinaven a Càrites; i, d’altra banda, els va cagar jocs relacionats amb UNICEF. A més, d’obsequi van obtenir un embolcall per a l’entrepà, per així evitar cobertes no reciclables.

D’altra banda, amb materials reciclats (principalment, ampolles i cartons) els infants van fer uns guarniments de Nadal, van invertir la tarda a realitzar activitats nadalenques que els van ajudar a prendre consciència respecte al medi ambient.

Finalment, i per concloure el Taller, els infants van cantar diverses nadales.

Manualitats elaborades amb materials reciclats | Unió de Veïns

Vols llegir més…?

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: