Com cada any, les tradicions es compleixen; però aquesta vegada amb innovació,  creativitat i molt d’èxit. En el pessebre vivent d’enguany van participar més d’una vintena d’infants. El símbol nadalenc es va celebrar, a la Parròquia de Santa Creu, el dia 24 de desembre a les sis de la tarda; després de la missa del Pollet. En aquesta ocasió es va fer a través d’un format artístic i periodístic: una fusió de ràdio i teatre.

L’Anna Romero, una membra de l’organització exposa que malgrat la incertesa que sobrevolava per si finalment es podria celebrar (i, de retruc el seu format) era evident; a causa de la situació de pandèmia. Tot i això, Romero descriu el pessebre com una activitat molt íntima i bonica. Van adaptar la representació i es va fer a l’exterior.

Cada any, el pessebre s’adapta a una creativitat diferent, i aquest any, com tots els anteriors va ser molt ben rebuda. Va ser un format curt, però amb molta sensibilitat; així com molt ric en passatges bíblics. Un toc radiofònic que va captivar a tots els espectadors.

FOTO: Pessebre vivent de l’any 2021 | Cedida