Una vintena d’infants van participar en el pessebre vivent

by | des. 27, 2021 | Societat

Com cada any, les tradicions es compleixen; però aquesta vegada amb innovació,  creativitat i molt d’èxit. En el pessebre vivent d’enguany van participar més d’una vintena d’infants. El símbol nadalenc es va celebrar, a la Parròquia de Santa Creu, el dia 24 de desembre a les sis de la tarda; després de la missa del Pollet. En aquesta ocasió es va fer a través d’un format artístic i periodístic: una fusió de ràdio i teatre.

L’Anna Romero, una membra de l’organització exposa que malgrat la incertesa que sobrevolava per si finalment es podria celebrar (i, de retruc el seu format) era evident; a causa de la situació de pandèmia. Tot i això, Romero descriu el pessebre com una activitat molt íntima i bonica. Van adaptar la representació i es va fer a l’exterior.

Cada any, el pessebre s’adapta a una creativitat diferent, i aquest any, com tots els anteriors va ser molt ben rebuda. Va ser un format curt, però amb molta sensibilitat; així com molt ric en passatges bíblics. Un toc radiofònic que va captivar a tots els espectadors.

FOTO: Pessebre vivent de l’any 2021 | Cedida

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: