Abans d’acabar l’any canvis a la via pública: canvis de sentit, noves cruïlles, més ‘stops’ i places d’aparcament

by | des. 29, 2021 | Mobilitat

Aquests últims dies, abans que acabi l’any, s’han fet obres pel que fa a la mobilitat al carrer Enric Morera i el Camí Antic de Bellaterra a Sant Cugat. Uns canvis que van ser aprovats al ple de juliol de l’EMD d’enguany i que, des de l’entitat, asseguren que ajudaran a pacificar la zona i a millorar el trànsit intern per Bellaterra.

El carrer Enric Morera, per exemple, ha canviat de direcció i expliquen que és per millorar la seguretat d’aquest carrer, segons estudis de l’EMD, amb la cruïlla de la carretera BV-1414. D’aquesta forma s’eliminarà el sentit d’entrada del carrer i, a causa d’aquesta modificació, es guanyaran places d’aparcament en aquesta via.

2 stops i 2 rotondes noves

D’altra banda, la pacificació del Camí Antic es vol fer amb la voluntat de trencar la prioritat de pas. És per aquest motiu que ja s’han instal·lat 2 rotondes noves i 2 stops a  quatre cruïlles. La primera rotonda es troba al carrer Casas i Amigó i la segona entre el carrer Canigó i Tosca (a partir d’ara, aquest últim passarà a ser d’un únic sentit d’entrada des del Camí Antic).

A més, la cruïlla amb el carrer Roda Ventura passa a tenir un “Stop” en cada sentit. A més, ja no es podrà accedir al carrer Roda Ventura des del Camí Antic, sinó que s’haurà de fer des del carrer Terranova.

A l’altura del carrer Tulipa també hi haurà un ‘Stop‘ en cada sentit. En aquest punt, el carrer Terranova només serà d’entrada, i entre el Camí Antic i Abat Oliba tindrà un únic sentit.

Una de les noves rotondes entre el carrer Canigó i Tosca

El carrer Terranova ha passat a ser de sentit únic i a incorporar places d’aparcament

A la cruïlla del Camí Antic amb Roda Ventura ja hi ha dos senyals de “Stop”

Ara, el carrer Enric Morera només és de sortida cap a la carretera i ha incorporat places d’aparcament

FOTO: Croquis canvi de sentit Camí Antic | EMD

Vols llegir més…?

Comencen les obres de la instal·lació ‘Bicitancat’

Comencen les obres de la instal·lació ‘Bicitancat’

Primers passos perquè s’haniliti el ‘Bicitancat’ a Bellaterra. Aquest dilluns, dia 28 de desembre, han començat la construcció de la instal·lació del recinte, i es preveu que acabi demà, dia 29 de desembre. El ‘Bicitancat’ es tracta d’un espai d’estacionament grauït d’aquests vehicles, una iniciativa a càrrec dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) amb l’objectiu de potenciar la mobilitat sostenible. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: