Aquests últims dies, abans que acabi l’any, s’han fet obres pel que fa a la mobilitat al carrer Enric Morera i el Camí Antic de Bellaterra a Sant Cugat. Uns canvis que van ser aprovats al ple de juliol de l’EMD d’enguany i que, des de l’entitat, asseguren que ajudaran a pacificar la zona i a millorar el trànsit intern per Bellaterra.

El carrer Enric Morera, per exemple, ha canviat de direcció i expliquen que és per millorar la seguretat d’aquest carrer, segons estudis de l’EMD, amb la cruïlla de la carretera BV-1414. D’aquesta forma s’eliminarà el sentit d’entrada del carrer i, a causa d’aquesta modificació, es guanyaran places d’aparcament en aquesta via.

2 stops i 2 rotondes noves

D’altra banda, la pacificació del Camí Antic es vol fer amb la voluntat de trencar la prioritat de pas. És per aquest motiu que ja s’han instal·lat 2 rotondes noves i 2 stops a  quatre cruïlles. La primera rotonda es troba al carrer Casas i Amigó i la segona entre el carrer Canigó i Tosca (a partir d’ara, aquest últim passarà a ser d’un únic sentit d’entrada des del Camí Antic).

A més, la cruïlla amb el carrer Roda Ventura passa a tenir un “Stop” en cada sentit. A més, ja no es podrà accedir al carrer Roda Ventura des del Camí Antic, sinó que s’haurà de fer des del carrer Terranova.

A l’altura del carrer Tulipa també hi haurà un ‘Stop‘ en cada sentit. En aquest punt, el carrer Terranova només serà d’entrada, i entre el Camí Antic i Abat Oliba tindrà un únic sentit.

Una de les noves rotondes entre el carrer Canigó i Tosca

El carrer Terranova ha passat a ser de sentit únic i a incorporar places d’aparcament

A la cruïlla del Camí Antic amb Roda Ventura ja hi ha dos senyals de “Stop”

Ara, el carrer Enric Morera només és de sortida cap a la carretera i ha incorporat places d’aparcament

FOTO: Croquis canvi de sentit Camí Antic | EMD