Detenen un home de 44 anys de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de domicili. La intervenció la van fer els Mossos d’Esquadra el passat el 26 de desembre a les 17:00h.

Els Mossos van rebre l’avís que s’havia produït una intrusió en una casa del passeig del Baixador del barri de Mirasol. Els operadors van explicar als agents que havien visualitzat, a través de les càmeres de seguretat, com un home vestit amb una gorra i una motxilla accedia al domicili.

Un cop a dins van localitzar a un home a la part de dalt de la casa que els va explicar que estava passejant. Moments després va arribar el propietari de la casa que va manifestar als agents que no el coneixia de res. A més, quan els policies el van escorcollar, li van localitzar un martell i altres estris per accedir a les cases. Davant aquests fets, la patrulla el va detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

El detingut  va passar el dia 27 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Rubí  i el jutge li ha decretat  llibertat.