Tanquem un any 2021 on molts sentiments s’han barrejat: alegries, plors, diversió, emoció. El desembre és un mes de balanç i de reflexions; però també per definir reptes de futur. Per aquest motiu, us volem preguntar quins són els vostres desitjos. Ho podeu fer de dues maneres: d’una banda, podeu apuntar un desig al “Panell de Desitjos” que trobareu fora del nostre local (plaça del Pi).  D’altra banda, ho podeu fer a la caixa de text de sota, o bé a través d’aquest enllaç.

[qsm quiz=8]

Els bellaterrencs han penjat els seus desitjos pel 2021 a un panell a la plaça del Pi | Redacció
Els bellaterrencs han penjat els seus desitjos pel 2021 a un panell a la plaça del Pi | Redacció

A més, creiem oportú fer un recopilatori del què vam demanar els bellaterrencs l’any anterior. Entre les peticions del any 2021 van destacar una “major unitat” entre la gent de Bellaterra i que s’allunyi l’amenaça de la pandèmia de COVID-19.

“Que els bellaterrencs estiguem més units” o “un poble unit” són dos dels desitjos que es van trobar al suro, referents a la unió dels diferents veïns de Bellaterra. “Bons veïns, Bellaterra bona gent” també cridava a la cohesió entre el veïnat, mentre que n’hi ha hagut altres de més reivindicatius com “volem una EMD més propera, no fa poble”. 

Altres desitjos es van centrar en l’esperada fi de la pandèmia de COVID-19 i la bona salut. Entre elles “llibertat sense mascareta i no COVID”, “que s’acabi la COVID-19” o “que tothom a Bellaterra tingui molta salut” van ser alguns dels altres desitjos.

D’altra banda, alguns desitjos eren més de retrobament i contacte. Algunes persones van deixar clar que volen “molta pau i moltes abraçades”, així com altres que volen “tenir més a prop a qui tenim més lluny”, buscant estar més junts en una època difícil. Per la seva banda, també s’hi van escriure missatges que apel·laven al positivisme, com “un any ple d’il·lusió”, o altres a les festes de Nadal: “Bon Nadal a tothom, bona gent de Bellaterra”.

Per últim altres expectatives parlaven de la millora de la restauració, la sostenibilitat i el comerç. Un d’ells volia “que la restauració de la plaça del Pi pugui obrir amb previsió”, mentre que un altre demanava “poder seguir gaudint d’un entornmeravellós i del seu comerç”, i un tercer “per una Bellaterra més neta i un entorn verd lliure de plàstics”. Altres han sigut més essencials i abstractes, com “tornar a veure el teu somriure” o “Bellesa”.

A dia d’avui, estem a punt de tancar l’any quina reflexió feu dels desitjos que vau proposar? S’han complert les expecatives? Quin és el vostre balanç?