Es va incendiar un camió a l’autopista B-30 a l’altura de Cerdanyola del Vallès, aquest dimecres, dia 29 de desembre. La flama es va produir a la cabina del camió i el foc s’ha estès a la vegetació del voral del tram d’autopista. Ràpidament, els Bombers es van dirigir fins al lloc dels fets i van apagar l’incendi que no va produir ferits greus (al conductor del vehicle se li va donar l’alta in situ). El vehicle es tracta d’un camió de recollida de residus de Sant Cugat del Vallès.

Els fets van passar al voltant de les 11:30 del matí, i a més de les dotacions de Bombers, els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) també es van desplaçar fins al punt incendiat. Tot i això, a les 12.45 h ja es donava per apagat l’incendi i només hi continuava treballant un vehicle de Bombers.