Es crema una cabina d’un vehicle a l’altura de Cerdanyola

by | des. 30, 2021 | Mobilitat

Es va incendiar un camió a l’autopista B-30 a l’altura de Cerdanyola del Vallès, aquest dimecres, dia 29 de desembre. La flama es va produir a la cabina del camió i el foc s’ha estès a la vegetació del voral del tram d’autopista. Ràpidament, els Bombers es van dirigir fins al lloc dels fets i van apagar l’incendi que no va produir ferits greus (al conductor del vehicle se li va donar l’alta in situ). El vehicle es tracta d’un camió de recollida de residus de Sant Cugat del Vallès.

Els fets van passar al voltant de les 11:30 del matí, i a més de les dotacions de Bombers, els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) també es van desplaçar fins al punt incendiat. Tot i això, a les 12.45 h ja es donava per apagat l’incendi i només hi continuava treballant un vehicle de Bombers. 

Vols llegir més…?

Comencen les obres de la instal·lació ‘Bicitancat’

Comencen les obres de la instal·lació ‘Bicitancat’

Primers passos perquè s’haniliti el ‘Bicitancat’ a Bellaterra. Aquest dilluns, dia 28 de desembre, han començat la construcció de la instal·lació del recinte, i es preveu que acabi demà, dia 29 de desembre. El ‘Bicitancat’ es tracta d’un espai d’estacionament grauït d’aquests vehicles, una iniciativa a càrrec dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) amb l’objectiu de potenciar la mobilitat sostenible. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: