Es crema una cabina d’un vehicle a l’altura de Cerdanyola

by | des. 30, 2021 | Mobilitat

Es va incendiar un camió a l’autopista B-30 a l’altura de Cerdanyola del Vallès, aquest dimecres, dia 29 de desembre. La flama es va produir a la cabina del camió i el foc s’ha estès a la vegetació del voral del tram d’autopista. Ràpidament, els Bombers es van dirigir fins al lloc dels fets i van apagar l’incendi que no va produir ferits greus (al conductor del vehicle se li va donar l’alta in situ). El vehicle es tracta d’un camió de recollida de residus de Sant Cugat del Vallès.

Els fets van passar al voltant de les 11:30 del matí, i a més de les dotacions de Bombers, els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) també es van desplaçar fins al punt incendiat. Tot i això, a les 12.45 h ja es donava per apagat l’incendi i només hi continuava treballant un vehicle de Bombers. 

Vols llegir més…?

El projecte per a la BV-1414: Una realitat?

El projecte per a la BV-1414: Una realitat?

L’excés de velocitat de la carretera BV-1414, que travessa Bellaterra, és una qüestió que genera gran inseguretat als bellaterrencs, que des de fa anys exigeixen una pacificació del trànsit. Mentre l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) assegura que aquesta és una prioritat per a l’administració, des de l’Associació de veïns BV-1414 es posa en dubte el seu compromís a l’hora de trobar-hi una solució.

Tres zones de “Petó i Adéu” instal·lades davant l’escola Ramon Fuster

Tres zones de “Petó i Adéu” instal·lades davant l’escola Ramon Fuster

Tres zones de parada ràpida s’han habilitat perquè pares, mares i famílies puguin “descarregar” els seus infants d’una forma àgil i segura, tot evitant les habituals congestions de trànsit que es formen a l’hora de deixar i recollir els alumnes de l’escola Ramon Fuster. Aquest 14 d’abril i en plena Setmana Santa s’han habilitat aquestes zones de parada – que no estacionament – anomenades “Petó i Adéu”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: