“Bons Reis” l’últim BellaterraDiari en paper de l’any

by | gen. 5, 2022 | BellaterraDiari en Paper

El BellaterraDiari en paper d’aquest mes ja és al carrer i, en ell, hi trobareu tota la informació sobre la Cavalcada de Reis 2022 a Bellaterra. L’hora a la que arribaran Ses Majestats, com arribaran, les activitats paral·leles que hi haurà etc. En l’edició impresa també us convidem a participar a la recollida de desitjos pel 2022 que tenen els bellaterrencs i bellaterrenques. Quins desitjos teniu per aquest any que comença? Feu-nos-els saber a través de la nostra web, o bé fent-nos una visita a l’exterior de la nostra redacció situada a la plaça del Pi, 3, local: Taller de Serveis.

L’edició mensual també arriba amb un recull de les notícies més destacades del mes de desembre a Bellaterra. La renúncia i entrevista a l’exvocal del govern bellaterrenc, Chus Cornellana, la primera activitat sostenible i solidària nadalenca de la Unió de Veïns. Un resum de més actes nadalencs com el pessebre vivent i la recollida solidària de roba d’hivern del cau. Un extracte de la nova secció “Millorem Bellaterra” i la menció a la 10a Copa del Comerç de Bellaterra, que va aglutinar el teixit comercial bellaterrenc a la plaça del Pi el passat 16 de desembre, a més del vídeo nadalenc editat per BellaterraDiari i els comerciants per tal de felicitar el Nadal a tots els amics, veïns, clients bellaterrencs.

Seguiu la informació més destacada a BellaterraDiari.cat, al seu butlletí de correu i a les xarxes socials.

FOTO: L’edició en paper del mes de desembre, amb l’escenari preparat per la Cavalcada de Reis al fons | Laia TR

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: