“Bons Reis” l’últim BellaterraDiari en paper de l’any

by | gen. 5, 2022 | BellaterraDiari en Paper

El BellaterraDiari en paper d’aquest mes ja és al carrer i, en ell, hi trobareu tota la informació sobre la Cavalcada de Reis 2022 a Bellaterra. L’hora a la que arribaran Ses Majestats, com arribaran, les activitats paral·leles que hi haurà etc. En l’edició impresa també us convidem a participar a la recollida de desitjos pel 2022 que tenen els bellaterrencs i bellaterrenques. Quins desitjos teniu per aquest any que comença? Feu-nos-els saber a través de la nostra web, o bé fent-nos una visita a l’exterior de la nostra redacció situada a la plaça del Pi, 3, local: Taller de Serveis.

L’edició mensual també arriba amb un recull de les notícies més destacades del mes de desembre a Bellaterra. La renúncia i entrevista a l’exvocal del govern bellaterrenc, Chus Cornellana, la primera activitat sostenible i solidària nadalenca de la Unió de Veïns. Un resum de més actes nadalencs com el pessebre vivent i la recollida solidària de roba d’hivern del cau. Un extracte de la nova secció “Millorem Bellaterra” i la menció a la 10a Copa del Comerç de Bellaterra, que va aglutinar el teixit comercial bellaterrenc a la plaça del Pi el passat 16 de desembre, a més del vídeo nadalenc editat per BellaterraDiari i els comerciants per tal de felicitar el Nadal a tots els amics, veïns, clients bellaterrencs.

Seguiu la informació més destacada a BellaterraDiari.cat, al seu butlletí de correu i a les xarxes socials.

FOTO: L’edició en paper del mes de desembre, amb l’escenari preparat per la Cavalcada de Reis al fons | Laia TR

Vols llegir més…?

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: