El BellaterraDiari en paper d’aquest mes ja és al carrer i, en ell, hi trobareu tota la informació sobre la Cavalcada de Reis 2022 a Bellaterra. L’hora a la que arribaran Ses Majestats, com arribaran, les activitats paral·leles que hi haurà etc. En l’edició impresa també us convidem a participar a la recollida de desitjos pel 2022 que tenen els bellaterrencs i bellaterrenques. Quins desitjos teniu per aquest any que comença? Feu-nos-els saber a través de la nostra web, o bé fent-nos una visita a l’exterior de la nostra redacció situada a la plaça del Pi, 3, local: Taller de Serveis.

L’edició mensual també arriba amb un recull de les notícies més destacades del mes de desembre a Bellaterra. La renúncia i entrevista a l’exvocal del govern bellaterrenc, Chus Cornellana, la primera activitat sostenible i solidària nadalenca de la Unió de Veïns. Un resum de més actes nadalencs com el pessebre vivent i la recollida solidària de roba d’hivern del cau. Un extracte de la nova secció “Millorem Bellaterra” i la menció a la 10a Copa del Comerç de Bellaterra, que va aglutinar el teixit comercial bellaterrenc a la plaça del Pi el passat 16 de desembre, a més del vídeo nadalenc editat per BellaterraDiari i els comerciants per tal de felicitar el Nadal a tots els amics, veïns, clients bellaterrencs.

Seguiu la informació més destacada a BellaterraDiari.cat, al seu butlletí de correu i a les xarxes socials.

FOTO: L’edició en paper del mes de desembre, amb l’escenari preparat per la Cavalcada de Reis al fons | Laia TR