Ja tenim la galeria de fotos de la Cavalcada de Reis! I és que el passat dia 5 de gener, els Reis d’Orient també van arribar a Bellaterra i ho van fer per primera vegada amb un trenet, un nou mitjà de transport que va desplaçar l’anterior tradició dels cotxes clàssics.

El trenet, vestit per a l’ocasió, va deixar-se veure per la corva de l’avinguda Josep Maria Marcet i va tombar fins arribar a la plaça del Pi, on l’estaven esperant tots els infants i famílies bellaterrenques. Ses Majestats van saludar a tothom i sobretot van demanar als més petits que fessin cas als pares, que es portessin bé i que anessin a dormir d’hora.

Tot seguit, van pujar per l’avinguda Joan Fàbregas i van fer una parada a la parròquia, on van fer l’ofrena al Nen Jesús.

Finalment van arribar Centre Cívic on van rebre les cartes dels nois i noies de Bellaterra que encara no l’havíen entregat i també van poder-los saludar de prop, sempre a l’exterior de l’edifici per respectar al màxim les mesures Covid. Per acabar, el Grup Escolta Bellaterra va repartir xocolata calenta per a tots els assistents, sense oblidar els infants d’El Musical de Bellaterra, que van ser els encarregats de donar la benvinguda al sèquit reial cantant unes nadales a la plaça del Pi. Altres encarregats de rebre els Reis van ser les torxes de foc del cau i els trencatrons d’El Musical. Finalment, la companyia de teatre “La Inestable” i la Unió de Veïns també van participar-hi amb l’atrezzo i l’animació infantil.

A la tarda, els Reis Mags també van visitar la residència CIM Bellaterra per tal de saludar a tots els avis que allà hi viuen i desitjar-los bona nit de reis, tant a ells com a tot el personal.

FOTOS: Pau Berenguer i Jordi Tardós

FOTOS: EMD Bellaterra