Les millors imatges de la Cavalcada dels Reis d’Orient 2022 a Bellaterra

by | gen. 7, 2022 | Cultura

Ja tenim la galeria de fotos de la Cavalcada de Reis! I és que el passat dia 5 de gener, els Reis d’Orient també van arribar a Bellaterra i ho van fer per primera vegada amb un trenet, un nou mitjà de transport que va desplaçar l’anterior tradició dels cotxes clàssics.

El trenet, vestit per a l’ocasió, va deixar-se veure per la corva de l’avinguda Josep Maria Marcet i va tombar fins arribar a la plaça del Pi, on l’estaven esperant tots els infants i famílies bellaterrenques. Ses Majestats van saludar a tothom i sobretot van demanar als més petits que fessin cas als pares, que es portessin bé i que anessin a dormir d’hora.

Tot seguit, van pujar per l’avinguda Joan Fàbregas i van fer una parada a la parròquia, on van fer l’ofrena al Nen Jesús.

Finalment van arribar Centre Cívic on van rebre les cartes dels nois i noies de Bellaterra que encara no l’havíen entregat i també van poder-los saludar de prop, sempre a l’exterior de l’edifici per respectar al màxim les mesures Covid. Per acabar, el Grup Escolta Bellaterra va repartir xocolata calenta per a tots els assistents, sense oblidar els infants d’El Musical de Bellaterra, que van ser els encarregats de donar la benvinguda al sèquit reial cantant unes nadales a la plaça del Pi. Altres encarregats de rebre els Reis van ser les torxes de foc del cau i els trencatrons d’El Musical. Finalment, la companyia de teatre “La Inestable” i la Unió de Veïns també van participar-hi amb l’atrezzo i l’animació infantil.

A la tarda, els Reis Mags també van visitar la residència CIM Bellaterra per tal de saludar a tots els avis que allà hi viuen i desitjar-los bona nit de reis, tant a ells com a tot el personal.

FOTOS: Pau Berenguer i Jordi Tardós

FOTOS: EMD Bellaterra

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: