Les millors imatges de la Cavalcada dels Reis d’Orient 2022 a Bellaterra

by | gen. 7, 2022 | Cultura

Ja tenim la galeria de fotos de la Cavalcada de Reis! I és que el passat dia 5 de gener, els Reis d’Orient també van arribar a Bellaterra i ho van fer per primera vegada amb un trenet, un nou mitjà de transport que va desplaçar l’anterior tradició dels cotxes clàssics.

El trenet, vestit per a l’ocasió, va deixar-se veure per la corva de l’avinguda Josep Maria Marcet i va tombar fins arribar a la plaça del Pi, on l’estaven esperant tots els infants i famílies bellaterrenques. Ses Majestats van saludar a tothom i sobretot van demanar als més petits que fessin cas als pares, que es portessin bé i que anessin a dormir d’hora.

Tot seguit, van pujar per l’avinguda Joan Fàbregas i van fer una parada a la parròquia, on van fer l’ofrena al Nen Jesús.

Finalment van arribar Centre Cívic on van rebre les cartes dels nois i noies de Bellaterra que encara no l’havíen entregat i també van poder-los saludar de prop, sempre a l’exterior de l’edifici per respectar al màxim les mesures Covid. Per acabar, el Grup Escolta Bellaterra va repartir xocolata calenta per a tots els assistents, sense oblidar els infants d’El Musical de Bellaterra, que van ser els encarregats de donar la benvinguda al sèquit reial cantant unes nadales a la plaça del Pi. Altres encarregats de rebre els Reis van ser les torxes de foc del cau i els trencatrons d’El Musical. Finalment, la companyia de teatre “La Inestable” i la Unió de Veïns també van participar-hi amb l’atrezzo i l’animació infantil.

A la tarda, els Reis Mags també van visitar la residència CIM Bellaterra per tal de saludar a tots els avis que allà hi viuen i desitjar-los bona nit de reis, tant a ells com a tot el personal.

FOTOS: Pau Berenguer i Jordi Tardós

FOTOS: EMD Bellaterra

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Bellaterra estrena el tió solidari i és tot un èxit: “esperem repetir-ho l’any vinent”

Bellaterra estrena el tió solidari i és tot un èxit: “esperem repetir-ho l’any vinent”

l Tió Solidari aterra aquest any a Bellaterra, on van participar una dotzena de famílies. La Unió de Veïns va organitzar un Taller infantil de treballs manuals, acompanyat del Tió el passat 23 de desembre; seguint totes les mesures de seguretat sanitàries. El president de la Unió, Josep Maria Riba explica que volien tirar endavant una activitat nadalenca de la mà de la consciència amb el medi ambient i el reciclatge: “és el primer any que ho hem fet, hi ha estat tot un èxit. Esperem repetir-ho l’any vinent”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: