Més detencions de robatoris: ingressen a presó dos lladres de domicilis

by | gen. 11, 2022 | Societat

Ingressen a presó dos lladres que robaven en domicilis d’arreu de Catalunya. És una realitat que a diversos punt del territori, i afecta en gran mesura a Bellaterra,  hi ha molts robatoris en domicilis. Aquests, habitualment, perpretats per grups criminals organitzats.

En aquest sentit, el passat 4 de gener, la Policia Local de Castelldefels va identificar els quatre membres del grup en un control preventiu. Als detinguts se’ls imputen robatoris amb força a Santa Maria de Palautordera, Cànoves i Samalús, Molins de Rei, La Palma de Cervelló i Sant Cugat del Vallès.

La investigació es va iniciar a principis del mes de desembre de 2021 quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb força en un domicili del municipi de Santa Maria de Palautordera. Pocs dies després, concretament el 7 de desembre, es va produir una temptativa de robatori a Molins de Rei i l’endemà, un altre robatori a la Palma de Cervelló. Dos dies després, el 9 de desembre, van fer una altra temptativa en un domicili a la població de Cànoves i Samalús i, pels indicis trobats, els investigadors van poder relacionar els fets investigats i van determinar que es tractava d’un grup organitzat itinerant especialitzat en robatoris amb força interior de domicili.

Posteriorment, el 17 de desembre, els mateixos autors van intentar forçar la finestra d’un domicili a Sant Cugat del Vallès, però van ser sorpresos per la resident del domicili i van fugir sense cometre el fet delictiu.

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: