Ingressen a presó dos lladres que robaven en domicilis d’arreu de Catalunya. És una realitat que a diversos punt del territori, i afecta en gran mesura a Bellaterra,  hi ha molts robatoris en domicilis. Aquests, habitualment, perpretats per grups criminals organitzats.

En aquest sentit, el passat 4 de gener, la Policia Local de Castelldefels va identificar els quatre membres del grup en un control preventiu. Als detinguts se’ls imputen robatoris amb força a Santa Maria de Palautordera, Cànoves i Samalús, Molins de Rei, La Palma de Cervelló i Sant Cugat del Vallès.

La investigació es va iniciar a principis del mes de desembre de 2021 quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb força en un domicili del municipi de Santa Maria de Palautordera. Pocs dies després, concretament el 7 de desembre, es va produir una temptativa de robatori a Molins de Rei i l’endemà, un altre robatori a la Palma de Cervelló. Dos dies després, el 9 de desembre, van fer una altra temptativa en un domicili a la població de Cànoves i Samalús i, pels indicis trobats, els investigadors van poder relacionar els fets investigats i van determinar que es tractava d’un grup organitzat itinerant especialitzat en robatoris amb força interior de domicili.

Posteriorment, el 17 de desembre, els mateixos autors van intentar forçar la finestra d’un domicili a Sant Cugat del Vallès, però van ser sorpresos per la resident del domicili i van fugir sense cometre el fet delictiu.