El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

by | gen. 13, 2022 | Cultura

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la il·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Caixes, caixes i més caixes tracta la història de Nola, que acaba de perdre al seu germà Niko. Un conte que tracte el dol, i té com a objectiu ajudar a lluitar amb el dolor propi i a entendre que els nens i els adults pateixen. Un conte que proposa els records com a eina de salvació i sense religió ni creença, no pretén donar-ne la seva transcendència.

El llibre està basat en múltiples estudis sobre el dol infantil i la necessitat de parlar amb claredat als nens. Hi apareixen un munt d’il·lustracions i, està ple de color, perquè no tot ha de ser foscor.

L’acte anirà a càrrec de les autores i s’emmarca en el Pla Director de la Lectura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: