El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

by | gen. 13, 2022 | Cultura

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la il·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Caixes, caixes i més caixes tracta la història de Nola, que acaba de perdre al seu germà Niko. Un conte que tracte el dol, i té com a objectiu ajudar a lluitar amb el dolor propi i a entendre que els nens i els adults pateixen. Un conte que proposa els records com a eina de salvació i sense religió ni creença, no pretén donar-ne la seva transcendència.

El llibre està basat en múltiples estudis sobre el dol infantil i la necessitat de parlar amb claredat als nens. Hi apareixen un munt d’il·lustracions i, està ple de color, perquè no tot ha de ser foscor.

L’acte anirà a càrrec de les autores i s’emmarca en el Pla Director de la Lectura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Vols llegir més…?

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: