La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la il·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Caixes, caixes i més caixes tracta la història de Nola, que acaba de perdre al seu germà Niko. Un conte que tracte el dol, i té com a objectiu ajudar a lluitar amb el dolor propi i a entendre que els nens i els adults pateixen. Un conte que proposa els records com a eina de salvació i sense religió ni creença, no pretén donar-ne la seva transcendència.

El llibre està basat en múltiples estudis sobre el dol infantil i la necessitat de parlar amb claredat als nens. Hi apareixen un munt d’il·lustracions i, està ple de color, perquè no tot ha de ser foscor.

L’acte anirà a càrrec de les autores i s’emmarca en el Pla Director de la Lectura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.