El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

by | gen. 13, 2022 | Política

La proposta de nomenament del nou vocal Carles Triginer – com a substitut de l’exvocal de cultura que va dimitir el passat mes d’octubre, Mei Barceló -, la renúncia de la també exvocal Chus Cornellanaque va presentar la seva renúncia el desembre – , la pròrroga dels contractes del servei relacionats amb la via pública i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

Chus Cornellana era vocal independent i va presentar la seva renúncia el passat 3 de desembre, al·legant “desavinences conceptuals amb el president de l’EMD”. En aquest ple es donarà compte de forma oficial.

Millorar la transparència econòmica i pressupostària

Els grups de l’oposició, el grup polític Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal i Convergent’s, presenten de forma conjunta una moció per la millora de la transparència econòmica i pressupostària i per la informació a la ciutadania sobre despesa de manteniment de l’espai públic. Un tema que ja es va posar damunt la taula durant el ple del mes d’abril del 2021, i també en forma de mocions en d’altres ocasions.

Seguint les mesures sociosanitàries, el ple ordinari se celebrarà de nou telemàticament i es podrà seguir a través d’aquest enllaç. Per tant, els precs de les entitats locals, es poden presentar a la següent adreça info@emdbellaterra.cat fins al diumenge 16 de gener a les 20:00 h.

La convocatòria la podeu veure aquí:

FOTO: Edifici de l’EMD de Bellaterra

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El Ple de Cerdanyola aprova congelar l’IBI i bonificar l’IAE

El Ple de Cerdanyola aprova congelar l’IBI i bonificar l’IAE

El Ple Municipal ha aprovat definitivament les modificacions de les ordenances fiscals que afecten taxes com l’IBI, l’IAE o qüestions d’urbanisme. L’aprovació va comptar amb disparitat d’opinions, però els vots a favor del PSC i En Comú Podem (ECP), i les abstencions de Ciutadans, Junts i PP van facilitar la llum verda final. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: