El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

by | gen. 13, 2022 | Política

La proposta de nomenament del nou vocal Carles Triginer – com a substitut de l’exvocal de cultura que va dimitir el passat mes d’octubre, Mei Barceló -, la renúncia de la també exvocal Chus Cornellanaque va presentar la seva renúncia el desembre – , la pròrroga dels contractes del servei relacionats amb la via pública i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

Chus Cornellana era vocal independent i va presentar la seva renúncia el passat 3 de desembre, al·legant “desavinences conceptuals amb el president de l’EMD”. En aquest ple es donarà compte de forma oficial.

Millorar la transparència econòmica i pressupostària

Els grups de l’oposició, el grup polític Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal i Convergent’s, presenten de forma conjunta una moció per la millora de la transparència econòmica i pressupostària i per la informació a la ciutadania sobre despesa de manteniment de l’espai públic. Un tema que ja es va posar damunt la taula durant el ple del mes d’abril del 2021, i també en forma de mocions en d’altres ocasions.

Seguint les mesures sociosanitàries, el ple ordinari se celebrarà de nou telemàticament i es podrà seguir a través d’aquest enllaç. Per tant, els precs de les entitats locals, es poden presentar a la següent adreça info@emdbellaterra.cat fins al diumenge 16 de gener a les 20:00 h.

La convocatòria la podeu veure aquí:

FOTO: Edifici de l’EMD de Bellaterra

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: