La proposta de nomenament del nou vocal Carles Triginer – com a substitut de l’exvocal de cultura que va dimitir el passat mes d’octubre, Mei Barceló -, la renúncia de la també exvocal Chus Cornellanaque va presentar la seva renúncia el desembre – , la pròrroga dels contractes del servei relacionats amb la via pública i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

Chus Cornellana era vocal independent i va presentar la seva renúncia el passat 3 de desembre, al·legant “desavinences conceptuals amb el president de l’EMD”. En aquest ple es donarà compte de forma oficial.

Millorar la transparència econòmica i pressupostària

Els grups de l’oposició, el grup polític Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal i Convergent’s, presenten de forma conjunta una moció per la millora de la transparència econòmica i pressupostària i per la informació a la ciutadania sobre despesa de manteniment de l’espai públic. Un tema que ja es va posar damunt la taula durant el ple del mes d’abril del 2021, i també en forma de mocions en d’altres ocasions.

Seguint les mesures sociosanitàries, el ple ordinari se celebrarà de nou telemàticament i es podrà seguir a través d’aquest enllaç. Per tant, els precs de les entitats locals, es poden presentar a la següent adreça info@emdbellaterra.cat fins al diumenge 16 de gener a les 20:00 h.

La convocatòria la podeu veure aquí:

FOTO: Edifici de l’EMD de Bellaterra