S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

by | gen. 13, 2022 | Societat

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

Aquest estarà obert les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Es tracta d’un espai ubicat a les dependències del CAP Rubí, situat al carrer Prat de la Riba, 20 i que dona cobertura a gairebé 90.000 persones. El CUAP té una entrada independent per la part posterior (pati interior) de l’edifici.

El nou CUAP de Rubí se suma al CUAP de Sant Cugat del Vallès, obert a mitjans de desembre, ambdós gestionats per Mútua Terrassa. Aquests dos centres ajuden a completar el desplegament del Pla nacional d’urgències (PLANUC) al Vallès Occidental.

FOTO: CAP mutua Rubí | Diari de Rubí

Vols llegir més…?

Les famílies de l’Escoleta exigeixen una solució al problema de les humitats: “Les aules no són habitables”

Les famílies de l’Escoleta exigeixen una solució al problema de les humitats: “Les aules no són habitables”

L’Associació de Famílies d’Infants (AFI) de l’Escola Bellaterra ha denunciat el problema d’humitats que pateix el centre i que afecta especialment el terra de les classes de P3. Les famílies asseguren que les administracions són conscients de la situació des de fa mesos i reclamen una solució urgent: “Així no poden fer classe els nens i nenes que començaran el curs al setembre vinent”.

Sant Joan sense incidents a Bellaterra, però sí a les poblacions veïnes

Sant Joan sense incidents a Bellaterra, però sí a les poblacions veïnes

En aquesta darrera revetlla de Sant Joan, en plena alerta per alt risc d’incendi, no hi ha hagut cap foc a la localitat de Bellaterra, on els Bombers de la Generalitat asseguren que entre les 20 hores del dijous 23 fins a les 8 h del divendres 24, no han hagut d’enviar-hi cap dotació per causa d’incendi. Sí que van assistir, al passeig de les Acàcies un ciclista accidentat amb ferides lleus a les 3.41 de la matinada.

El Servei Local de Català ofereix dos cursos de català intensius a l’estiu

El Servei Local de Català ofereix dos cursos de català intensius a l’estiu

El Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès ofereix dos grups de nivell Bàsic 1 presencials aquest estiu: del 4 al 27 de juliol o del 8 al 31 o d’agost. Tots dos cursos són gratuïts, de 45 hores i intensius en horari de matí (de dilluns a dijous, de 9.30 a 12.30 h). Els cursos de “Bàsic 1” permeten a l’alumne comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: