Cada vegada més docents substituts a les escoles a causa de la Covid-19

by | gen. 14, 2022 | Societat

El Departament d’Educació va designar un total de 243 professors, al Vallès Occidental. A Catalunya, 3.656. Tots ells per substituir a mestres i professors de baixa; a causa de la variant de la Covid-19, coneguda òmicron. Es va fer a partir del dimecres, dia 12 de gener.

Fins aquesta setmana, únicament es cobrien les baixes dels docents a partir dels set dies, però ara serà a partir del cinquè dia.

Tot i això, existeixen excepcions. Es poden fer nomenaments d’urgència si hi ha centres amb més de tres baixes inferiors a cinc dies. A causa de la quantitat de baixes, es gestionaran els nomenaments de forma telemàtica, i així, agilitzar el procés.

A nivell general, si posem la lupa a les demacracions, els resultats són els següents. On hi ha hagut més nomenaments ha estat a la del Maresme-Vallès Oriental, amb 252, seguida de la del Vallès Occidental, amb 243.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: