Cada vegada més docents substituts a les escoles a causa de la Covid-19

by | gen. 14, 2022 | Societat

El Departament d’Educació va designar un total de 243 professors, al Vallès Occidental. A Catalunya, 3.656. Tots ells per substituir a mestres i professors de baixa; a causa de la variant de la Covid-19, coneguda òmicron. Es va fer a partir del dimecres, dia 12 de gener.

Fins aquesta setmana, únicament es cobrien les baixes dels docents a partir dels set dies, però ara serà a partir del cinquè dia.

Tot i això, existeixen excepcions. Es poden fer nomenaments d’urgència si hi ha centres amb més de tres baixes inferiors a cinc dies. A causa de la quantitat de baixes, es gestionaran els nomenaments de forma telemàtica, i així, agilitzar el procés.

A nivell general, si posem la lupa a les demacracions, els resultats són els següents. On hi ha hagut més nomenaments ha estat a la del Maresme-Vallès Oriental, amb 252, seguida de la del Vallès Occidental, amb 243.

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: