Helena Solà (ERC) no tornarà a presentar-se com alcaldable a les eleccions del 2023

by | gen. 17, 2022 | Política

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

Ella va exposar que el principal motiu és la necessitat d’una rennovació de la política: “la vida política no ha de ser llarga i la regeneració dels òrgans polítics és imprescindible i positiva, i aquesta s’ha de produir tant en el si dels partits com a les administracions que gestionem”; va deixar plasmat en el seu portal de Facebook.

Solà va encapçalar per primer cop la llista d’ERC el 2011 aconseguint recuperar la representació a l’Ajuntament, perduda quatre anys abans. Per tant,  ella ha encapçalat la llista dels republicans durant tres eleccions seguides, fet que la converteit en una cara vallesana coneguda.

Tot i que no renovarà la candidatura, seguirà com a portaveu del d’ERC a Cerdanyola fins al final del mandat per responsabilitat amb el compromís adquirit amb els votants. Des del grup municipal mostren un fort agraïment “per a la feina ben feta”.

Vols llegir més…?

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

La qüestió econòmica i de contractació va tenir un fort pes en el passat ple ordinari de l’EMD de Bellaterra, que va tenir lloc de forma telemàtica el 25 d’abril . L’òrgan de l’administració bellaterrenca va exposar les tasques, ingresos i despeses que s’havien treballat durant el primer trimestre del 2022 i presentar el tancament de l’any 2021 pel que fa a xifres. I és que segons els números presentats per la mateixa EMD, aquest primer trimestre del 2022 s’haurien ingressat 337.229 euros i s’haurien gastat 166.905 euros, sota una previsió de despesa total anual de 765.364 euros.

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

Recordo que la meva mare sempre em deia: “no et fiquis en política que et vindran a buscar”. Així començava la intervenció d’Albert Royo – exdirector del Diplocat i gran represaliat per la causa independentista – protagonista juntament amb d’altres 3.629 persones del llibre que ha publicat recentment el periodista i escriptor Jordi Panyella i que van presentar, ambdós testimonis, el passat 22 d’abril a la Sala d’Actes de Club Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: