Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

Ella va exposar que el principal motiu és la necessitat d’una rennovació de la política: “la vida política no ha de ser llarga i la regeneració dels òrgans polítics és imprescindible i positiva, i aquesta s’ha de produir tant en el si dels partits com a les administracions que gestionem”; va deixar plasmat en el seu portal de Facebook.

Solà va encapçalar per primer cop la llista d’ERC el 2011 aconseguint recuperar la representació a l’Ajuntament, perduda quatre anys abans. Per tant,  ella ha encapçalat la llista dels republicans durant tres eleccions seguides, fet que la converteit en una cara vallesana coneguda.

Tot i que no renovarà la candidatura, seguirà com a portaveu del d’ERC a Cerdanyola fins al final del mandat per responsabilitat amb el compromís adquirit amb els votants. Des del grup municipal mostren un fort agraïment “per a la feina ben feta”.