Una gosseta va patir un atropellament important per part d’un tren de ferrocarrils, just davant de les Cases Sert de Bellaterra, la segona setmana de gener. L’origen de l’accident: la males condicions que presenta la tanca que toca a les vies del tren des de les cases, ubicades al campus de la UAB. Fa pocs dies, la seva propietària compartia un vídeo on mostrava el mal estat de la tanca. S’aprecien diversos forats, un d’ells assenyala que és pel que va passar la seva gosseta. “Pel forat hi passa una persona i va directa a les vies”, denunciava indignada la veïna. Tanmateix, explicava que les solucions aportades són pràcticament nul•les. Alguns exemples són posar un tipus de plàstic intentant simular la tanca, o bé, enganxar els metalls trencats amb brides o, fins i tot, clavar un pal metàl•lic a terra. La veïna i el vídeo deixen entendre que “serveix de poc posar pedaços”.

A més, el veïnat explica que la magnitud dels forats és tan grossa que “hi podria passar un infant”. “No se’n responsabilitza ningú”, manifesta la propietària “i això podria acabar en catàstrofe”.

La gossa atropellada pateix una fractura al maluc, s’ha hagut d’operar dels ulls i la pota també la té molt afectada. “Una despesa que ha arribat als 5 mil euros” i és el tercer gos que pateix un accident de característiques similars.