Joan Lascorz és el primer tetraplègic a afrontar el ral·li més dur del món acaba dins del rànquing dels 10 millor qualificats de la categoria SSV T4. Ho aconsegueix, juntament, amb el seu copilot Miguel Puertas i tot l’equip de Buggy Master Team. Lascorz, orgullós d’haver finalitzat el ral·li, explica que no ha estat fàcil, però que, s’ha aconseguit “Sense entrenar, sense conèixer el vehicle, feia dos anys que no competia i aquí som, a la línia de meta, hem arribat al podi final”, manifesta.

El ral·li va finalitzar el passat divendres, 14 de gener, avui a la ciutat saudita de Jeddah, on es va donar el tret de sortida el dia el primer dia de l’any, l’1 de gener.

Cal recordar que durant el ral·li, s’ha gravat la segona part del documental ‘una carrera (in)accesible’. La filmació llença el següent interrogant: “pot un pilot tetraplègic guanyar el Dakar?”. Joan Lascorz, protagonista i narrador del film, busca complir aquesta proesa. El seu equip comunicatiu, financer i de suport està també format per bellaterrencs.