Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

La sala d’exposicions espai s’ha renovat durant l’últim trimestre de l’any passat instal·lant un nou sistema de llums leds, un nou projector, una pantalla i uns panells per exposar les obres.

Així mateix, la inauguració estarà conduïda pels alumnes del Taller de Pintura de l’EMD amb l’il·lustrador Adolf al capdavant.

Els artistes que vulguin participar i exposar la seva obra, poden enviar un correu electrònic a cultura@emdbellaterra.cat

13 obres originals

Aquesta mostra col·lectiva porta per títol hivern i inclou 13 obres originals creades amb diferents tècniques: acrílic, oli, collage, aquarel·la i tinta.

L’exposició estarà articulada pels següents artistes: Ino DÍaz, Maria Ayuso, Neus Palau, Rosa M. Botet, Antonio Cáliz, Rosa Férez, Santi Llorens, Pia Buxeda, Esther Voltà, Adolf, Consol Vendrell i Montserrat Ceró.

Captura de pantalla | Comunicat EMD Bellaterra