Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

by | gen. 24, 2022 | Cultura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

La sala d’exposicions espai s’ha renovat durant l’últim trimestre de l’any passat instal·lant un nou sistema de llums leds, un nou projector, una pantalla i uns panells per exposar les obres.

Així mateix, la inauguració estarà conduïda pels alumnes del Taller de Pintura de l’EMD amb l’il·lustrador Adolf al capdavant.

Els artistes que vulguin participar i exposar la seva obra, poden enviar un correu electrònic a cultura@emdbellaterra.cat

13 obres originals

Aquesta mostra col·lectiva porta per títol hivern i inclou 13 obres originals creades amb diferents tècniques: acrílic, oli, collage, aquarel·la i tinta.

L’exposició estarà articulada pels següents artistes: Ino DÍaz, Maria Ayuso, Neus Palau, Rosa M. Botet, Antonio Cáliz, Rosa Férez, Santi Llorens, Pia Buxeda, Esther Voltà, Adolf, Consol Vendrell i Montserrat Ceró.

Captura de pantalla | Comunicat EMD Bellaterra

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: