Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

D’altra banda, molts se centren en el poble, i sobretot, en la seva millora per fer-lo més viu i més modern. En aquest sentit, un veí o veïna aposta per “poder gaudir d’una nova festa major“, cal recordar que va ser un tema que va portar debat, i en aquest cas, també va sortir al ple que calia potenciar més activitats pel jovent. En aquesta línia, també, una veu anònima apunta que li agradaria gaudir d’una “decoració de Bellaterra amb llums de Nadal“, una altra, deixa palès que “apart de la salut, desitjo moltes millores per Bellaterra (un CAP, una Bellaterra molt més cuidada i neta, etc)”. Finalment, a trets més genèrics, també sense revelar el nom, manifesta la seva esperança: “tenir una Bellaterra més moderna”. Si analitzem alguns dels desitjos, podem arribar a la conclusió que l’estat del poble, preocupa; sobretot l’espai públic. Una veïna bellaterrenca, també demana quelcom més específic i apunta que el seu desig és “la dimissió de Ramon Andreu“.

Finalment, també hi ha desitjos més anecdòtics com l’infant que escriu que vol tenir un gos, un desig típic que molts compartireu. O, fins i tot, d’altres, aposten pel BellaterraDiari, i el seu desig és que el mitjà de segueixi endavant molts més anys .