Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

by | gen. 25, 2022 | Societat

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

D’altra banda, molts se centren en el poble, i sobretot, en la seva millora per fer-lo més viu i més modern. En aquest sentit, un veí o veïna aposta per “poder gaudir d’una nova festa major“, cal recordar que va ser un tema que va portar debat, i en aquest cas, també va sortir al ple que calia potenciar més activitats pel jovent. En aquesta línia, també, una veu anònima apunta que li agradaria gaudir d’una “decoració de Bellaterra amb llums de Nadal“, una altra, deixa palès que “apart de la salut, desitjo moltes millores per Bellaterra (un CAP, una Bellaterra molt més cuidada i neta, etc)”. Finalment, a trets més genèrics, també sense revelar el nom, manifesta la seva esperança: “tenir una Bellaterra més moderna”. Si analitzem alguns dels desitjos, podem arribar a la conclusió que l’estat del poble, preocupa; sobretot l’espai públic. Una veïna bellaterrenca, també demana quelcom més específic i apunta que el seu desig és “la dimissió de Ramon Andreu“.

Finalment, també hi ha desitjos més anecdòtics com l’infant que escriu que vol tenir un gos, un desig típic que molts compartireu. O, fins i tot, d’altres, aposten pel BellaterraDiari, i el seu desig és que el mitjà de segueixi endavant molts més anys .

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: