Gabriela Serra, mestra i activista, articularà la xerrada titulada “República Catalana i Desobediència” el pròxim dimarts 8 de febrer a la Sala 1 d’octubre el Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall 4, a les 19:30h.

La xerrada és organitzada per l’Assemblea de Bellaterra, i des de l’organització detallen que se seguiran les mesures sociosanitària de la pandèmia de Covid-19. L’accés serà per ordre d’arribada, per tant, i hi haurà places limitades.

La Gabriela Serra va ser diputada al Parlament de Catalunya amb la CUP-Crida Constituent entre els anys 2015-2017.

També hi col·laboren altres entitats com Entrepobles, Fundació per la Pau, Plataforma Pau i Democràcia, Assemblea Nacional Catalana, Consell Assessor per a l’impuls Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent.

FOTO: Plaça Joan Maragall | Redacció