Gabriela Serra arriba a Bellaterra per debatre sobre la independència

by | gen. 26, 2022 | Cultura

Plaça Joan Maragall amb l'edifici de l'EMD al fons | Arxiu

Gabriela Serra, mestra i activista, articularà la xerrada titulada “República Catalana i Desobediència” el pròxim dimarts 8 de febrer a la Sala 1 d’octubre el Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall 4, a les 19:30h.

La xerrada és organitzada per l’Assemblea de Bellaterra, i des de l’organització detallen que se seguiran les mesures sociosanitària de la pandèmia de Covid-19. L’accés serà per ordre d’arribada, per tant, i hi haurà places limitades.

La Gabriela Serra va ser diputada al Parlament de Catalunya amb la CUP-Crida Constituent entre els anys 2015-2017.

També hi col·laboren altres entitats com Entrepobles, Fundació per la Pau, Plataforma Pau i Democràcia, Assemblea Nacional Catalana, Consell Assessor per a l’impuls Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent.

FOTO: Plaça Joan Maragall | Redacció

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: