El mes de desembre es van fer canvis en la mobilitat d’una de les vies més importants de Bellaterra. Es tracta del Camí Antic de Sant Cugat. Ara, un mes després, aprofitem l’enquesta del mes de gener per preguntar-vos com valoreu aquestes actuacions. Uns canvis que van ser aprovats al ple de juliol de l’EMD d’enguany i que, des de l’entitat, asseguren que ajudaran a pacificar la zona i a millorar el trànsit intern per Bellaterra.

Els principals canvis han estat els canvis de direcció, per exemple, al carrer Enric Morera per millorar la seguretat d’aquest carrer. D’aquesta forma s’ha eliminat el sentit d’entrada del carrer i, a causa d’aquesta modificació, s’han incorporat noves places d’aparcament en aquesta via.

Pel que fa a les actuacions al Camí Antic, l’administració expresa que va voler trencar la prioritat de pas. És per aquest motiu que es van instal·lar dues rotondes noves i dos stops a quatre cruïlles diferents. La primera rotonda es troba al carrer Casas i Amigó i la segona entre el carrer Canigó i Tosca (a partir d’ara, aquest últim passarà a ser d’un únic sentit d’entrada des del Camí Antic).

ENQUESTA TANCADA – Ens sap greu però aquesta enquesta ha estat tancada amb la finalitat de poder recollir els resultats, un cop transcorreguts 30 dies des de la seva publicació. Podeu consultar aquí noves enquestes actualitzades.

FOTO: Rotondes noves i stop cami antic | Pau Berenguer