Enquesta | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

by | gen. 27, 2022 | Enquestes

El mes de desembre es van fer canvis en la mobilitat d’una de les vies més importants de Bellaterra. Es tracta del Camí Antic de Sant Cugat. Ara, un mes després, aprofitem l’enquesta del mes de gener per preguntar-vos com valoreu aquestes actuacions. Uns canvis que van ser aprovats al ple de juliol de l’EMD d’enguany i que, des de l’entitat, asseguren que ajudaran a pacificar la zona i a millorar el trànsit intern per Bellaterra.

Els principals canvis han estat els canvis de direcció, per exemple, al carrer Enric Morera per millorar la seguretat d’aquest carrer. D’aquesta forma s’ha eliminat el sentit d’entrada del carrer i, a causa d’aquesta modificació, s’han incorporat noves places d’aparcament en aquesta via.

Pel que fa a les actuacions al Camí Antic, l’administració expresa que va voler trencar la prioritat de pas. És per aquest motiu que es van instal·lar dues rotondes noves i dos stops a quatre cruïlles diferents. La primera rotonda es troba al carrer Casas i Amigó i la segona entre el carrer Canigó i Tosca (a partir d’ara, aquest últim passarà a ser d’un únic sentit d’entrada des del Camí Antic).

ENQUESTA TANCADA – Ens sap greu però aquesta enquesta ha estat tancada amb la finalitat de poder recollir els resultats, un cop transcorreguts 30 dies des de la seva publicació. Podeu consultar aquí noves enquestes actualitzades.

FOTO: Rotondes noves i stop cami antic | Pau Berenguer

Vols llegir més…?

RESULTATS | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

RESULTATS | Com valores els darrers canvis de mobilitat al Camí Antic?

El primer mes de l’any la mobilitat bellaterrenca es va submergir en alguns canvis. Es van fer modificacions en la mobilitat d’una de les vies més importants de Bellaterra: el Camí Antic de Sant Cugat. Des de l’EMD de Bellaterra afirmaven que els canvis ajudarien a pacificar la zona i a millorar el trànsit intern per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: