Comença la temporada de calçots a “Calçotades a Domicili”

by | gen. 28, 2022 | Comerços Amics

Calçotades a domicili” ubicats a Cerdanyola del Vallès, ja han obert la temporada de calçots 2022! Des de fa 9 anys, et porten calçots, botifarres, patates al caliu, carxofes, romesco, allioli… i tot allò que puguis necessitar per gaudir d’una bona calçotada a casa i amb total seguretat.

Encarregueu els vostres calçots recent sortits de la flama i sense que se us embruti la casa per whatsapp o telèfon al 690 83 17 66 (recomanen encàrrec, si és possible, amb 1 dia d’antel·lació).

Estan ubicats a la Masia Cordelles de Cerdanyola del Vallès, al carrer Santa Anna 87, on podeu passar a recollir la vostra comanda, o bé us ho envien a casa vostra, a Bellaterra. Disposen d’uns menús, el Pack Familiar o Pack Parella a 55 i 28 euros respectivament. A més, també us ofereixen d’altres opcions com endur-vos 50 calçots, salsa, pitets i guants per 28 euros i 25 calçots, salsa, pitets i guants per 17 euros.

Aprofiteu que només dura 8 caps de setmana a l’any! Més informació a la imatge de sota, per Whatsapp o telèfon (690 83 17 66) o bé a la seva pàgina web.

FOTOS: Pau Berenguer

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: