Calçotades a domicili” ubicats a Cerdanyola del Vallès, ja han obert la temporada de calçots 2022! Des de fa 9 anys, et porten calçots, botifarres, patates al caliu, carxofes, romesco, allioli… i tot allò que puguis necessitar per gaudir d’una bona calçotada a casa i amb total seguretat.

Encarregueu els vostres calçots recent sortits de la flama i sense que se us embruti la casa per whatsapp o telèfon al 690 83 17 66 (recomanen encàrrec, si és possible, amb 1 dia d’antel·lació).

Estan ubicats a la Masia Cordelles de Cerdanyola del Vallès, al carrer Santa Anna 87, on podeu passar a recollir la vostra comanda, o bé us ho envien a casa vostra, a Bellaterra. Disposen d’uns menús, el Pack Familiar o Pack Parella a 55 i 28 euros respectivament. A més, també us ofereixen d’altres opcions com endur-vos 50 calçots, salsa, pitets i guants per 28 euros i 25 calçots, salsa, pitets i guants per 17 euros.

Aprofiteu que només dura 8 caps de setmana a l’any! Més informació a la imatge de sota, per Whatsapp o telèfon (690 83 17 66) o bé a la seva pàgina web.

FOTOS: Pau Berenguer