Èxit en la inauguració de la sala d’exposició al Centre Cívic

by | gen. 28, 2022 | Cultura

Una trentena de persones van assistir a l’estrena de la Sala d’Exposicions al Centre Cívic de Bellaterra. Un nou espai cultural per potenciar l’art, concretament la pintura, d’artistes bellaterrencs. El president de l’EMD, Ramon Andreu va inaugurar l’acte amb aquestes paraules: “la sala està dedicada a pintors, fotògrafs o artistes de Bellaterra”. D’altra banda, també va participar un alumne del Taller de Pintura de l’EMD de Bellaterra, Santi Llorens, afirmant: “la sala contribuirà a la millora del teixit social com a lloc de trobada de veïns de Bellaterra”.

Ambdós van fer referència a l’il·lustrador Adolf, qui no va poder assistir a l’acte per motius professionals, però han volgut destacar “la seva feina pedagògica en l’àmbit artístic”.

Aquesta mostra col·lectiva porta per títol “Hivern” i inclou 13 obres originals creades amb diferents tècniques: acrílic, oli, collage, aquarel·la i tinta.

La primera exposició la firmen els alumnes del taller de pintura: Ino DÍaz, Maria Ayuso, Neus Palau, Rosa M. Botet, Antonio Cáliz, Rosa Férez, Santi Llorens, Pia Buxeda, Esther Voltà, Adolf, Consol Vendrell i Montserrat Ceró.

Durant l’acte es va realitzar un pica-pica generant un espai per poder socialitzar entre el veïnat i poder comentar les obres artístiques.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: