Una trentena de persones van assistir a l’estrena de la Sala d’Exposicions al Centre Cívic de Bellaterra. Un nou espai cultural per potenciar l’art, concretament la pintura, d’artistes bellaterrencs. El president de l’EMD, Ramon Andreu va inaugurar l’acte amb aquestes paraules: “la sala està dedicada a pintors, fotògrafs o artistes de Bellaterra”. D’altra banda, també va participar un alumne del Taller de Pintura de l’EMD de Bellaterra, Santi Llorens, afirmant: “la sala contribuirà a la millora del teixit social com a lloc de trobada de veïns de Bellaterra”.

Ambdós van fer referència a l’il·lustrador Adolf, qui no va poder assistir a l’acte per motius professionals, però han volgut destacar “la seva feina pedagògica en l’àmbit artístic”.

Aquesta mostra col·lectiva porta per títol “Hivern” i inclou 13 obres originals creades amb diferents tècniques: acrílic, oli, collage, aquarel·la i tinta.

La primera exposició la firmen els alumnes del taller de pintura: Ino DÍaz, Maria Ayuso, Neus Palau, Rosa M. Botet, Antonio Cáliz, Rosa Férez, Santi Llorens, Pia Buxeda, Esther Voltà, Adolf, Consol Vendrell i Montserrat Ceró.

Durant l’acte es va realitzar un pica-pica generant un espai per poder socialitzar entre el veïnat i poder comentar les obres artístiques.