Un febrer cultural a El Musical bellaterrenc

by | febr. 2, 2022 | Cultura

Un moment drant el concert dels petits músics | El Musical de Bellaterra

Agafeu agendes que el febrer està tacat de cultura i no es pot deixar escapar: la música barroca en serà la protagonista, però també es podrà gaudir de tertúlies o bé del sol del clarinet en mans del excepcional músic bellaterrenc Salvador Parron a les 20h.

El dimecres dia 9 de febrer, Daniel Ligorio, pianista tocarà en solitari a El Musical, al carrer Ramon Llull, número 16, amb les seves creacions. L’endemà, el dijous dia 10 de febrer, es durà a terme la xerrada anomenada “Grans obres de la música barroca” i serà a càrrec de Joan Vives, periodista musical. Aquesta xerrada serà en format pròleg i s’articularà envers “L’òpera a Venècia, de Monteverdi de Vivaldi” a les 19:30h. De fet, de cara a la següent setmana, realitzarà el segon col·loqui el qual se centrarà en “Les quatre estacions de Vivaldi”; concretament es celebrarà el dijous, 17 de febrer, a la mateixa hora: a les 19:30h.

També, a la mateixa setmana, divendres 11 de febrer de les 19h a les 21h, se celebrarà una Jam Session, i de fet, s’han fet públics alguns temes com ara: Autumn Leaves, Wattermelon man, Blue bossa, Take de “A” traint, Stella by Starlight i Lady Bird.

En aquesta línia, també se celebrarà el concert de l’Aula de Cant de Salvador Parron: els alumnes d’aquesta escola actuaran a El Musical, el dissabte 19 de febrer a les 16h de la tarda.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: