Agafeu agendes que el febrer està tacat de cultura i no es pot deixar escapar: la música barroca en serà la protagonista, però també es podrà gaudir de tertúlies o bé del sol del clarinet en mans del excepcional músic bellaterrenc Salvador Parron a les 20h.

El dimecres dia 9 de febrer, Daniel Ligorio, pianista tocarà en solitari a El Musical, al carrer Ramon Llull, número 16, amb les seves creacions. L’endemà, el dijous dia 10 de febrer, es durà a terme la xerrada anomenada “Grans obres de la música barroca” i serà a càrrec de Joan Vives, periodista musical. Aquesta xerrada serà en format pròleg i s’articularà envers “L’òpera a Venècia, de Monteverdi de Vivaldi” a les 19:30h. De fet, de cara a la següent setmana, realitzarà el segon col·loqui el qual se centrarà en “Les quatre estacions de Vivaldi”; concretament es celebrarà el dijous, 17 de febrer, a la mateixa hora: a les 19:30h.

També, a la mateixa setmana, divendres 11 de febrer de les 19h a les 21h, se celebrarà una Jam Session, i de fet, s’han fet públics alguns temes com ara: Autumn Leaves, Wattermelon man, Blue bossa, Take de “A” traint, Stella by Starlight i Lady Bird.

En aquesta línia, també se celebrarà el concert de l’Aula de Cant de Salvador Parron: els alumnes d’aquesta escola actuaran a El Musical, el dissabte 19 de febrer a les 16h de la tarda.