Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de gener amb la mirada posada en els canvis de mobilitat al Camí Antic: s’han col·locat dues rotondes i quatre stops que no convencen a tothom. El veïnat i la comissió de Veïns del Camí Antic creada per la Unió de Veïns, però a més un convidem perquè sigueu vosaltres mateixos/es que en feu la vostra valoració. La podeu realitzar a través del codi QR que trobareu en el paper o bé, a partir d’aquest enllaç.

A més, en aquesta edició fem referència al ple municipal de l’EMD que es va celebrar el passat 17 de gener. D’una banda, fem un seguiment destacant els conceptes més rellevants: la pròrroga del contracte de serveis relacionats amb la jardineria, l’estudi urbanístic de Bellaterra i finalment, la transparència, un tema presentat en forma de moció per l’oposició. A més, en aquesta edició també afegim una contracrònica del ple, on aportem una visió més crítica cap a les fitxes que mouen des de l’EMD.

Entre altres breus, hi afegim un recull d’imatges, acompanyada d’una petita crònica, per poder plasmar la Cavalcada de Reis del 2022.