El Bellaterra en paper ja s’està repartint per comerços i bústies

by | febr. 4, 2022 | BellaterraDiari en Paper

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de gener amb la mirada posada en els canvis de mobilitat al Camí Antic: s’han col·locat dues rotondes i quatre stops que no convencen a tothom. El veïnat i la comissió de Veïns del Camí Antic creada per la Unió de Veïns, però a més un convidem perquè sigueu vosaltres mateixos/es que en feu la vostra valoració. La podeu realitzar a través del codi QR que trobareu en el paper o bé, a partir d’aquest enllaç.

A més, en aquesta edició fem referència al ple municipal de l’EMD que es va celebrar el passat 17 de gener. D’una banda, fem un seguiment destacant els conceptes més rellevants: la pròrroga del contracte de serveis relacionats amb la jardineria, l’estudi urbanístic de Bellaterra i finalment, la transparència, un tema presentat en forma de moció per l’oposició. A més, en aquesta edició també afegim una contracrònica del ple, on aportem una visió més crítica cap a les fitxes que mouen des de l’EMD.

Entre altres breus, hi afegim un recull d’imatges, acompanyada d’una petita crònica, per poder plasmar la Cavalcada de Reis del 2022.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: