La pròxima tertúlia del Fòrum Bellaterra es titularà “Aprenent del passat per projectar el futur” i convocarà als quatre últims expresidents de la Unió de Veïns de Bellaterra, a més de l’actual president, en motiu del 75è aniversari de l’entitat.

Així doncs, aquest any la Unió de Veïns celebra el seu 75 anys d’existència i faran partíceps de l’efemèride als bellaterrencs en la pròxima xerrada del dijous 17 de febrer a les 20 hores al Centre Cívic. Així doncs, el debat serà conduït per l’actual president de la Unió de Veïns de Bellaterra, Josep Maria Riba i els tres darrers presidents de la Unió, Gemma Subirà, Jordi Macarulla, Joan Ros i Jordi Simó.

Com és habitual, la trobada serà moderada per la presidenta del Fòrum, Chus Cornellana. En acabar i per a qui ho vulgui, hi haurà un sopar informal al restaurant UMAMI de Bellaterra. Els interessats/des en assistir només ho hauran de fer saber al restaurant (936922045) i el preu de l’àpat serà de 25 euros.